![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 190 Pomógł: 27 Dołączył: 23.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenia w pisaniu własnych bibliotek dll, dołączanych do konfiguracji php jako extension i mógłby się podzielić informacją jak się do tego zabrać?
Chce napisać sobie taką bibliotekę (exe odpada bo admin może zablokować uruchamiania aplikacji z php), dołączyć ją do konfiguracji php i móc z poziomu php z niej korzystać. Nie wiem tylko czy taka bibliotek musi być jakoś specjalnie zbudowana i jak się do niej odwoływać.. Znalazłem parę rzeczy, m.in w manualu php (ładowanie bibliotek) ale chciałem zapytać się kogoś doświadczonego w tym temacie.. pozdrawiam -------------------- ”Godzina nauki w życiu nowoczesnego apostoła jest godziną modlitwy.”
(św. Josemaría Escrivá, Droga, 335) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie mam doświadczenia w pisaniu takich bibliotek, ale może pomogą Ci w tym te publikacje.
![]() -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 190 Pomógł: 27 Dołączył: 23.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dziękuje, na pewno się przyda.
-------------------- ”Godzina nauki w życiu nowoczesnego apostoła jest godziną modlitwy.”
(św. Josemaría Escrivá, Droga, 335) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 15:10 |