![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 1.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
mam wielką prośbę nie bardzo jeszcze jestem w tym biegły więc proszę o pomoc. Na stronie http://www.euro2008.webd.pl/filmiki_video_test.php mam porcjowanie wyników z bazy Na Apachu wszystko pięknie działa a na serwerze już nie, nie wiem o co chodzi Tzn. dzieli wyniki na strony, ale nie przechodzi pomiędzy nimi poniżej funkcja która to obsługuje
Proszę o pomoc z góry dziękuję |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 165 Pomógł: 9 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Najprawdopodobniej chodzi o dostęp do zmiennej przekazywanej w adresie URL, musisz odwoływać się do tych zmiennych za pomocą tablic GET (jest jeszcze POST, SESSION itd...) zatem problem u Ciebie jest ze zmienną $a, zrób tak (wszędzie gdzie masz $a i inne zmienne z adresu):
Łukasz -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 1.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dziękuję, rzeczywiście chodziło o zmienną $_GET['a'] z adresu, dodałem ją i działa
interesuje mni tylko skąd na lokalnym serwerze skrypt brał tą zmienną skoro nie miałem jej zdeklarowanej $_GET['a'] ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 21.01.2007 Skąd: okolice B-B Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 20:38 |