![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 12.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Omyłkowo wykasowałem plik /etc/mysql i nie wiem jak to naprawić. Mam Debiana i próbowałem apt-get remove mysql-server i ponowna instalacja apt-get install -f mysql-server itp. itd. różne kombinacje I powiem szczerze ze nie mam pojęcia jak to naprawić Jak możecie to proszę podpowiedzcie mi co z tym zrobić. Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 150 Pomógł: 3 Dołączył: 15.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tam w etc poza my.cnf chyba nic nie ma?
wiec moze sciagnij z innego servera ktory ma ta sama dystrybucje albo napisz wlasny konfig |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 12.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Próbowałem wrzucić plik my.cnf ale mysql nie startuje.
Czy istnieje możliwość całkowitego wywalenia mysql i ponowna instalaja? Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 150 Pomógł: 3 Dołączył: 15.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ale przeciez sa logi mysql
nie lepiej zrozumiec dlaczego nie dziala i naprawic? to nie jest windows żeby robic reinstal jak tylko cos nie dziala ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 173 Pomógł: 121 Dołączył: 24.09.2007 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak. Przecież w interecie masz do pobrania mysql pod linuksa. Masz link:
http://download.chip.eu/pl/MySQL-for-Linux-5.0.27_41045.html |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 12:58 |