![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 0 Dołączył: 27.05.2007 Skąd: EPGD Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
MAm sporych rozmiarów skrypt php w wyniku którego powstaje tabela z danymi pobieranymi z bazy sql i przetwarzanymi w tymże skrypcie. Chciałbym aby kopia wyświetlanej tabeli została wysłana na podany adres użytkownika. Znalazłem taki oto skrypt:
Wszystko pięknie jeśli mamy do czynienia z HTML'em. Ale co należałoby zrobić, by można wczytać dane z tabeli? Przykład: i podobne zastosowanie w treści, np.
i tak dalej... Jednym słowem: czy mogę wysyłać zawartość PHP ze strony www? Z góry dziękuję za pomoc. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 319 Pomógł: 118 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie mozna stosowac PHP w wiadomosciach mail, wiec daruj sobie
niech ktos mnie poprawi jezeli sie myle Jezeli chcesz wstawic date to tylko tak:
Ten post edytował my salsa 17.09.2007, 10:49:35 -------------------- scriptun.com. Startup z poradnikami do gier ttp.zone i ttpzone.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 116 Pomógł: 119 Dołączył: 10.05.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dokładnie robisz tak jak napisał to ~my salsa po prostu najpier preparujesz string, który potem będziesz wysyłał i to w dokładnie taki sposób jak Ci pokazano (bez zagniedżania '<??>' w środku php)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 37 Pomógł: 0 Dołączył: 7.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 0 Dołączył: 27.05.2007 Skąd: EPGD Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dziękuję za wskazówki, już się zabieram do lektury i prób. Pozdrawiam!
Faktycznie, funkcjonuje świetnie, jeszcze raz dziękuję. Do miłego. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 21:12 |