![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 28.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam problem, chcialbym aby po kliknieciu w dana nazwe otworzyl mi sie taki url:
/pokaz_przedmiot.php5??przedmiot=6&nr_indeksu=3434 sam adres /pokaz_przedmiot.php5??przedmiot=6 dziala mi bez problemu natomiast kiedy dodaje 2 zmienna nr_indeksu wywala mi glupoty. kod php adresu z jedna zmienna wyglada tak: url= 'pokaz_przedmiot.php5?przedmiot='.($rzad['przedmiot']); a z 2 zmiennymi wyglada nastepujaco i pewnie tu sie kryje blad: url= 'pokaz_przedmiot.php5?przedmiot='.($rzad['przedmiot'])&'nr_indeksu='.($rzad['nr_indeksu']); Prosze o pomoc przy poprawieniu bledu. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 813 Pomógł: 34 Dołączył: 18.03.2007 Skąd: o stamtąd Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a powinien tak:
'pokaz_przedmiot.php5?przedmiot='.$rzad['przedmiot'].'&nr_indeksu='.$rzad['nr_indeksu']; |
|
|
--kuba-- |
![]()
|
Goście ![]() |
Masz tak:
url= 'pokaz_przedmiot.php5?przedmiot='.($rzad['przedmiot'])&'nr_indeksu='.($rzad['nr_indeksu']); a powinno byc chyba tak: url= 'pokaz_przedmiot.php5?przedmiot='.($rzad['przedmiot']).'&nr_indeksu='.($rzad['nr_indeksu']); |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zamykam
Proszę zapoznać się z Tematyką i zasadami panującymi na forum Przedszkole i wysłać mi lub innemu moderatorowi/opiekunowi poprawny tag do tematu. Do tego czasu wątek pozostanie zamknięty. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 11:22 |