![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 2.09.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie w moim pierwszym poście na tym forum.
Chcę zacząć przygodę z tworzeniem stronek WWW, mam fajną książkę o tworzeniu dynamicznych stron za pomocą PHP i MySQL, czy muszę poznać najpierw HTML, czy mogę próbować PHP ![]() Pozdrawiam Yarro |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
htmla podstawy na pewno zostaną napisane w książce więc raczej tak, poprostu trudno ci będzie zrobić ładny program/stronę(pod względem wygladu)
Ten post edytował Łaktus 7.09.2007, 13:03:57 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 470 Pomógł: 75 Dołączył: 21.09.2005 Skąd: że znowu Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
widać że nie zapoznałeś się z tą książką skoro jest ona o tworzeniu stron www to z całą pewnością jest tam napisane że bez (x)html lub jego pochodnych nic nie zdziałasz. Sam php może być wykorzystywany do różnych rzeczy i tu nie jest potrzebna znajomość html aczkolwiek przy tworzeniu stron jest już ona niezbędna
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 2.09.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Rozumiem i dziękuję.
Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 18:37 |