![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 319 Pomógł: 0 Dołączył: 23.08.2007 Skąd: Częstochowa/Dubidze Ostrzeżenie: (70%) ![]() ![]() |
jak zrobic wysylanie meila ze strony tak zeby jakis skrypt po wcisnieciu w jakis przyciske generowal konkretny list i automatycznie wysylal go na wyciagnmiety z bazy danych adres emeil jast na to jakas funkcja? moze pokazecie mi jais prosty skrypt jak ma to wyglodac??
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 353 Pomógł: 50 Dołączył: 28.07.2005 Skąd: Łaziska Górne Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Sposób na życie? Uśmiech na twarzy :D
"Widzę więcej, wiem więcej, tak to jest mniej więcej" "NIE kradnij, rząd nielubi konkurencji" |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 25.02.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
np.
aby wysłanie się udało musisz mieć uruchomiony serwer pocztowy |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 319 Pomógł: 0 Dołączył: 23.08.2007 Skąd: Częstochowa/Dubidze Ostrzeżenie: (70%) ![]() ![]() |
a jak uruchomic ten serwer pocztowy??
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 472 Pomógł: 8 Dołączył: 14.03.2004 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wystarczy że masz włączoną funckje mail() na serwerze
Pozatym masz wyżej kod, nie boli spróbować czy działa Na forum 100000 razy Ten post edytował cornholio666 7.09.2007, 17:14:34 -------------------- I need TP for my bunghole!!!
Mój nowy przyjaciel - tytanowa płytka na stałe ------------------------------------------------------ AEGEE, kwiaciarnia rzeszów , notariusz rzeszów, zakład krawiecki rzeszów, paweł jakubowicz |
|
|
![]()
|
|
a wiec sory ze pytam probowalem tej funkcji ale mi nie dialala wiec sprobuje jeszcze raz ja tylko si pytam ucze sie na bierzaca php i nie umiem jeszcze wszystkiego gdybym wiedzial ze to jest juz w innym poscie wierz mi nie poisal bym tu napewno
no wiec probowalem tej funkcji i lipa skopiowalem ten skrypcik co byl u gory pozmienialem adresy i lipa wyskakuja byki trzeba jeszcze cos dodac pomozcie mi z meilami jestem naprawde ciemny Ten post edytował jawka7 7.09.2007, 19:54:10 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 20:28 |