![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 215 Pomógł: 0 Dołączył: 12.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam plik lol.php i mam tam text + foto I includuje to do dwóch plików za pomocą:
Do pliku lol1.php chce, aby z pliku lol.php wyświetlało się normalnie i tak jest, ale do pliku lol2.php chce, aby includowało bez obrazków samą treść.Czy da się tak zrobić ? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 40 Pomógł: 0 Dołączył: 19.08.2007 Skąd: Glinnik Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie za bardzo rozumiemo co ci chodzi
jakbym rozumial to bym moze pomogl mozesz wytlumaczyc? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 215 Pomógł: 0 Dołączył: 12.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam plik lol.php i tam jest treść + obrazki i includuje go do pliku lol1.php i ma się wyświetlać zawartość normalnie (i tak jest), ale chce tez ten plik lol.hp includować do lol2.php, zeby się nie wyswietlaly obrazki z lol.php tylko sama treść.
Mam nadzieje, ze zrozumiałeś. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 40 Pomógł: 0 Dołączył: 19.08.2007 Skąd: Glinnik Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a nie prosciej w pliku lol.php dac sama tresc
w lol1.php dac obrazki i includowac lol.php i masz tylko 2 pliki zamiast 3 a jest to co chciales |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 291 Pomógł: 45 Dołączył: 21.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
może się da jak pozbędziesz się include'ów. jak zrobisz to na file_get_contents to przypiszesz tresc do zmiennej, przelecisz tekst strip_tagiem i po kłopockie.
a widzę że Ty uparcie przy tym include chyba że masz tam jakieś cuda albo funkcje. to jak chcesz z tym include to kombinuj żeby w tym lol.php robić filtrację na potrzeby jednego a nie robić jej dla drugiego. moze zapodaj jakiś fragmen swojej Twórczości to pogłówkujemy a tak to możemy sobie gdybyć na temat co by było gdyby babcia miała wąsy... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 18:40 |