![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 19.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, problem dotyczy praktycznie tylko i wyłącznie przeglądarki Mozilla Firefox. Aktualnie korzystam z wersji 2.0.0.6. Na pozostałych przeglądarkach (czyli IE, Opera) jest ok.
Dobra, przejdę do samego problemu. Cała strona "w ogóle" działa bardzo dobrze, żadnych błędów (walidator HTML/CSS - WC3) tylko po wejściu do konsoli błędów JS wyświetla mi komunikat: Kod Component returned failure code: 0x80004005 (NS_ERROR_FAILURE) [nsIStringBundle.GetStringFromName] Wiersz 17 i nic bym nie powiedział, gdyby nie fakt, że po kilku lub tam kilkunastu odświeżeniach strony zaczyna się minimalnie dłużej ładować dopóki nie wyczyszcze konsoli z tego samego, ciągle powtarzającego się błędu. Próbowałem wyrzucić arkusze styli, wyłączyć JS i nic! Nawet zrobiłem cały index od nowa. I zawsze jest ten sam, pojedyczy błąd. Najgorsze jest to, że nawet nie wiem z jakiego pliku pochodzi oraz jak go naprawić. Mógłby mi ktoś udzielić rady dotyczącej rozwiązania? Pozdrawiam Ten post edytował lukasz117 27.08.2007, 21:36:57 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 614 Pomógł: 7 Dołączył: 10.11.2003 Skąd: Rzeszów/Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Mógłby mi ktoś udzielić rady dotyczącej rozwiązania? Bez kodu - nie. -------------------- Pokaż kod = Pokaż CAŁY kod, najlepiej działający na jakimś serwerze.
Fanatycy | glazar.info | semantyka | HTML i XHTML FAQ |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 18:22 |