![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 1.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem ja wstawić pobrane informacje z bazy danych do edytora. To jest wycinek mojego kodu, który niestety nie wstawia pobranych danych.
require_once('mysql_connect.php'); $query = "SELECT tresc FROM podstrony WHERE nazwa_podstrony='kontakt'"; $result=@mysql_query ($query); if ($result) { while ($row=mysql_fetch_array($result,MYSQL_NUM)) { echo " <div id=\"nowo_promo\"> $row[0] </div> \n"; } mysql_free_result ($result); } else { echo '<p>Nie znaleziono żadnych wpisów</p>'; } mysql_close(); ?> <form enctype="multipart/form-data" action="zapisz_kontakt.php" method="post" accept-charset="iso-8859-2, utf-8"> <table align="center" width="600px" height="400px"> <tr> <td width="600px" height="400px"> <?php $kod = stripslashes($row['kod']); $oFCKeditor = new FCKeditor('tekst') ; $oFCKeditor->BasePath = 'fckeditor/'; $oFCKeditor->Value = $row[0]; $oFCKeditor->Width = '100%' ; $oFCKeditor->Height = '100%' ; $oFCKeditor->Create() ; ?> |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 15:50 |