![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 170 Pomógł: 1 Dołączył: 3.09.2006 Skąd: Białystok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam skrypt ktory tworzy dynamiczny link..... to działa ale...
normal_".$row[0].".html ( mam na serwerze mod do "ładnych url" mod_r..cos) ok tera tak mam ta linnie:
moge tu wstawić prosty skrypt .... ale jak tam bede chcial wstawić tabele z podziałem na 6 klatek? i ją pokolorować i w każdej klatce wstawić np ".$row[13]." ? kod sie wtedy sypie i wywala błąd czy nie ma innego sposoby by to wyświetlic? tak żebym mug tam wstawić tabele <table<t..... ? prosze o odp artykuł pomoc dobre słowo? ![]() Ten post edytował luzak124 23.08.2007, 16:30:11 -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 561 Pomógł: 75 Dołączył: 19.08.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szczerze przyznam, że nie wiem, o co Ci chodzi.
W każdym bądź razie cokolwiek miałeś na myśli, na pewno da się zrobić:) Wklej kod, który Ci generuje błąd. Gdziesz masz po prostu źle wpisany kod. -------------------- Idąc po czyichś śladach, nie zajdziesz ani kroku dalej...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 170 Pomógł: 1 Dołączył: 3.09.2006 Skąd: Białystok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
chodzi o to jak przerobić tamten skrypt by wyswietlał dane wpisane w tabele :
name jest jako przykład ![]() MOja tabela jest długa ![]() Ten post edytował luzak124 23.08.2007, 18:21:14 -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 590 Pomógł: 40 Dołączył: 11.01.2007 Skąd: Centrum Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No nie no ... Ręce Opadają Ze Świstem
gotowca Ci nie dam ale podam przykład:
Pisane na szybko bez sprawdzania .. ale ogólna zasada jest widoczna. -------------------- 404
|
|
|
![]()
|
|
no dziala ale powtarza 1 wpis moze mi sie uda przerobic:)
-------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 10:03 |