![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 111 Pomógł: 0 Dołączył: 24.04.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jaki CMS mi polecicie, który jest bardzo prosty w obsłudze i jednoczesnie zawiera sporo opcji i łatwo się konfiguruje. Oraz aby mozna go było łatwo dopasować do tego szablonu www.xbabe.org/obrazki/stronka.gif
-------------------- CMG: CMG.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 211 Pomógł: 0 Dołączył: 7.06.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 111 Pomógł: 0 Dołączył: 24.04.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sir Blade: Dzięki
![]() Ale zapomniałem o jednym drobnym szczególiku; CMS ma być darmowy. -------------------- CMG: CMG.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 211 Pomógł: 0 Dołączył: 7.06.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Sir Blade: Dzięki
![]() Ale zapomniałem o jednym drobnym szczególiku; CMS ma być darmowy. pare zlotych to chyba mozesz wydac ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 0 Dołączył: 5.09.2003 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pare?!
Jak dla mnie to kosmos! -------------------- Jak stworzyć szybko działającą aplikację wolną od błędów?
Tego nie wiedzą nawet najstarsi indianie... :D Oprogramowanie jest jak katedra - budujesz, budujesz, budujesz, a potem... modlisz się! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 786 Pomógł: 0 Dołączył: 18.03.2002 Skąd: Wroclaw/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej
Cytat red dot'a ??? szczegoly :) A uzywales wasci reddota? ;)
Choc nie przecze - polaczenie strony z gif'a z reddotem jest szybkie. Pozdrawiam -------------------- .. make web your home ..
|
|
|
![]()
|
|
Cytat Hej
Cytat A uzywales wasci reddota? ![]() Choc nie przecze - polaczenie strony z gif'a z reddotem jest szybkie. Pozdrawiam mam z nim stycznosc kazdego dnia ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 786 Pomógł: 0 Dołączył: 18.03.2002 Skąd: Wroclaw/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej
Cytat mam z nim stycznosc kazdego dnia :) Lolaboga :) to widze nie tylko ja z php.pl ma "szczescie" korzystac z ustrojstwa ;)
Jakies drastyczne zmiany z 5.0? Pozdrawiam -------------------- .. make web your home ..
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 12:44 |