![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Zauważyłem, że już kilku forumowiczów zmieniło swoje sygnaturki na takie, które opisują ich warsztat pracy, np.
Cytat Warsztat: Apache 2.0.47 | MySQL 4.0.16 | php 5.0.0 b2 | Crimson Editor 3.51 | ADOdb 4.03 | Smarty 2.5.0 | GACL 3.2.2 Cieszę się z tego niezmiernie, bo dzięki temu widać kto na czym pracuje, a to sie nieraz przydaje ![]() Przydałby się co prawda mod, któryby wyświetlał takie info np. w profilu i sygnaturce, ale to już inny temat ![]() Warsztatowcy wszystkich wersji, łączcie się. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 217 Pomógł: 0 Dołączył: 5.10.2003 Skąd: Londyn / UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ajt
![]() Zgadzam sie. Bo wtedy odpadaja glupie posty w stylu "jaka masz wersje xxx bo ja mam xxx i u mnie dziala ![]() Z taka sygnaturka odrazu jest wszystko jasne. Dodatkowo nowi uzytkownicy widzac taka sygnaturke moga odkryc dotad nie uzywane programy np. Crimson Editor ![]() GW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 701 Pomógł: 0 Dołączył: 26.06.2002 Skąd: Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dolaczam do grupy, posiadaczy wspanialych sygnaturek :wink:
pozdrawiam -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 717 Pomógł: 0 Dołączył: 12.06.2002 Skąd: Wolsztyn..... Studia: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A co tam.. nie bede "gorszy"
![]() -------------------- Brak czasu :/
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 263 Pomógł: 0 Dołączył: 13.07.2003 Skąd: wawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ee.. co tam, niby jeszcze się wiele musze nauczyć ale nadczym rozwijam swoje myśli niech ludzie wiedzą
![]() -------------------- www.tigroup.pl Rozwiązania informatyczne dla sektora MSP.
Projektowanie i tworzenie stron www, dedykowane rozwiązania e-biznes, outsourcing usług programis |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 786 Pomógł: 0 Dołączył: 18.03.2002 Skąd: Wroclaw/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej
Cytat Warsztatowcy wszystkich wersji, łączcie się. Tak sie zastanwaim czy moje "warsztat" nie odchodzilby zbyt od normy ;)
Srodowisko: Python 2.3.2, Cheetah 0.9.1-CVS, WebWare 0.8.1-CVS, MSSQL 2000, IIS/5.0 -------------------- .. make web your home ..
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 717 Pomógł: 0 Dołączył: 12.06.2002 Skąd: Wolsztyn..... Studia: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wydaje Ci sie...
![]() -------------------- Brak czasu :/
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 786 Pomógł: 0 Dołączył: 18.03.2002 Skąd: Wroclaw/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej
Cytat Macromedia DreamWaver 2004 MX Lozeszty. A zdradzisz gdzie kupiles?
Pozdrawiam -------------------- .. make web your home ..
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 0 Dołączył: 5.09.2003 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Również nie będę gorszy.
![]() -------------------- Jak stworzyć szybko działającą aplikację wolną od błędów?
Tego nie wiedzą nawet najstarsi indianie... :D Oprogramowanie jest jak katedra - budujesz, budujesz, budujesz, a potem... modlisz się! |
|
|
![]()
|
|
Zepco skad mozna sciagnac MySQL 4.23.55 ? ;P
-------------------- Brak czasu :/
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 677 Pomógł: 89 Dołączył: 31.08.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To i ja gorszy być nie mogę, jak zawsze. Hy hy 8)
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 0 Dołączył: 5.09.2003 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Zepco skad mozna sciagnac MySQL 4.23.55 ? ;P
Zainstalowałem razem z Krasnalem 2.5, także pytaj autora Krasnala. ![]() -------------------- Jak stworzyć szybko działającą aplikację wolną od błędów?
Tego nie wiedzą nawet najstarsi indianie... :D Oprogramowanie jest jak katedra - budujesz, budujesz, budujesz, a potem... modlisz się! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 467 Pomógł: 13 Dołączył: 22.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a co tam, nie będe "gorszy".
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A ja nie pochwale się, bo mam konfiguracje taka starą jakąś
![]() php 4.1.1, Apache 1.3.x, MySQL 3.23.43, Crimson Editor. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 217 Pomógł: 0 Dołączył: 5.10.2003 Skąd: Londyn / UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Hej
Cytat Macromedia DreamWaver 2004 MX Lozeszty. A zdradzisz gdzie kupiles?
Pozdrawiam Nie bOOj! Jestem legalny. Trial 30 dni ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 677 Pomógł: 89 Dołączył: 31.08.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A ja tak patrząc na te Wasze Warsztaty postanowiłem nieco zaktualizować swój. I już mam nowszego MySQL'a i Apache
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator planeta/IRC Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 385 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2003 Skąd: Zabrze Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja też zaktualizowałem nieco swoja sygnaturkę
![]() ![]() -------------------- "Programmers are in a race with the Universe to create bigger and better idiot-proof programs, while the Universe is trying to create bigger and better idiots. So far the Universe is winning."
Cudi's devBlog |
|
|
![]()
|
|
Ciekawy jest tez motyw paska postepu nad aktualnym projektem.
Paskowi ludzie laczcie sie ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
I ja sie dolaczam do tej akcji
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 0 Dołączył: 29.08.2002 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No to sie nazywa zorganizowana akcja
![]() -------------------- pozd.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 19:46 |