![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 26.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
bardzo proszę o ocenę mojej gry internetowej (cosmo). login: stalker password: 0p9o8i7u Nie jest jeszcze skończona, ale pewnie i tak nigdy nie będzie bo zamierzam ją rozwijać dopóki sil starczy ![]() Z góry dziękuje pozdro Ten post edytował hwao 28.04.2009, 06:59:02
Powód edycji: dodane dane do logowania
-------------------- cosmo nowa galaktyka w Twojej przeglądarce :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
podalbys jakis testowy login. Mi tam osobiscie nie chce sie rejstrowac tylko poto by popatrzec jak dziala
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 26.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mogę podać testowy login. Oczywiście system może/będzie się dziwnie zachowywać, jeśli kilka osób jednocześnie będzie na nim działać
![]() login: stalker password: 0p9o8i7u pozdro -------------------- cosmo nowa galaktyka w Twojej przeglądarce :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
1)Dziennik zdarzeń: ostatnie 20 zapisów
I na dole mamy przyciski nawigacji po stronach. Po co te przyciski, jesli sa tylko dwa wpisy i nie ma zadnych wiecej stron? Pozatym jak jest wiecej wpisow na kilku stronach to i tak nedzne te nawigowanie. Mozna tylko przejsc do nastepnej/poprzedniej i do pierwszej lub ostatniej. Przejrzyj jak dziala wiekszosc pagerow/stronicowania. 2)przy wyborze celu: Cytat Database error: Invalid SQL: select value, text from feature where type=7 and objectID= ups....MySQL Error: 1064 (You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1) Session halted. 3) reszty nie chce mi sie sprawdzac ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 240 Pomógł: 13 Dołączył: 1.06.2007 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wydaje mi się, że jednostka roku świetlnego to l.y. a nie ly
Grafika i kod słaby. -------------------- Good programming is 99% sweat and 1% coffee.
Make it idiot proof and someone will make a better idiot... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 800 Pomógł: 0 Dołączył: 26.11.2005 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak trochę dziwnie brzmi w sensorach:
Cytat rozerwanie, napromieniowanie, stopienie, zgniecnie. Jak klikam w statku na takie coś co składa się z 4 trójkątów, to nie otwiera mi się nic. Ogólnie gra ciekawa, lecz grafika wg mnie odstrasza. Na dodatek grze brak w wielu miejscach intuicyjności. -------------------- Jah Music Is On My Mind !
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 240 Pomógł: 13 Dołączył: 1.06.2007 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dokładnie. Gra ma potencjał. Myślę, że jeśli jeszcze nad nią popracujesz, zainwestujesz w jakąś lepszą grafikę, poprawisz kod i intuicyjność, to całość może okazać się naprawdę ciekawa.
Powodzenia! -------------------- Good programming is 99% sweat and 1% coffee.
Make it idiot proof and someone will make a better idiot... |
|
|
![]()
|
|
Niestety, wiem że grafika słabiutka. Sam ją zrobiłem a artysty jest we mnie pewnie jakiś promil albo i to nie
![]() ![]() Ciągle mam nadzieję, że znajdę jakiegoś grafika, który będzie gustował w tego rodzaju rozrywce i zastąpi mnie w tej pracy. -------------------- cosmo nowa galaktyka w Twojej przeglądarce :)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 225 Pomógł: 0 Dołączył: 1.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W warsztacie jak coś się bada przydałoby się, aby js pokazywał postęp, a nie dopiero po odświeżeniu strony...
Sam pomysł dosyć ciekawy -------------------- (\.../)This is Bunny
(O.o)Copy Bunny into your signature to help him... (> <)...on his way to world domination |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 086 Pomógł: 8 Dołączył: 10.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1) Na początek paskudny alert, że moja przeglądarka nie jest na liście wspieranych (używam Konquerora) ─ mimo, że zalogowałem się i poruszałem bez kłopotów
2) Kłopotliwe ramki :-| 3) Absolutnie podstawowe błędy HTML, aż mi się średnio chce wymieniać:
Ten post edytował Zajec 27.07.2007, 20:35:03 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 406 Pomógł: 9 Dołączył: 24.07.2005 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Oficjalna strona ogólnie zniechęca... czyżby kolejny jakiś klon a`la ogame itd. ? ^^ ehhh...
![]() Poprawki, poprawki i poprawki, to Cię czeka. Ale mobilizacja pełna i może się udać ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 800 Pomógł: 0 Dołączył: 26.11.2005 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
vieri_pl: Jak się przyjrzysz grze, widać właśnie, że nie jest to kolejny klon ogame.
-------------------- Jah Music Is On My Mind !
|
|
|
![]()
|
|
Witam,
odświeżam temat, bo bardzo dużo się zmieniło (mam nadzieję na lepsze). Co prawda kod nadal nie spełnia rygorystycznych standardów elegancji, ale w zasadzie spełnia rolę do jakiej jest wyznaczony ![]() -------------------- cosmo nowa galaktyka w Twojej przeglądarce :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 493 Pomógł: 32 Dołączył: 14.04.2008 Skąd: Lenkowski.net Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przy logowaniu przycisk wchodzę nie działa jak należy, działa tylko tekst, to bardzo źle.
Wybierz cel, dział tylko zielona strzałka, naprawdę słabo użytecznie w ogóle. Popracuj nad usability. Grafika pozostawia sobie mimo wszystko wiele do życzenia. Okienek u góry nie można przesuwać, fajna by była taka możliwość. -------------------- Wpadaj na mój kanał o PHP. Dużo mięsa 🥩!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 333 Pomógł: 137 Dołączył: 25.03.2008 Skąd: jesteś?? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na ff 3 i rozdzielczości ~1600/1000 wszystko wygląda fatalnie, a po zalogowaniu i próbie wejścia w jakąś zakładkę tylko wczytywanie i wczytywanie...
-------------------- Mój blog - o wszystkim i niczym ale zazwyczaj związane z informatyką! ;-)
Githube Usługi spawalnicze i monterskie | Park linowy Lublin i Okunince |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 283 Pomógł: 15 Dołączył: 22.03.2009 Skąd: Bytów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bardzo ładny wygląd, gra również 10/10
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 0 Dołączył: 23.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mi się podoba
![]() |
|
|
![]()
|
|
W sumie trochę głupio podać wszystkim swoje hasło do konta // h4xi0r
-------------------- cosmo nowa galaktyka w Twojej przeglądarce :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Makieta strony oparta o tabele... używaj divów
-------------------- ET LINGUA EIUS LOQUETUR IUDICIUM
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 10:30 |