![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 873 Pomógł: 25 Dołączył: 24.07.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie,
wysyłam mosowo funkcją maile() wiadomości. Problem mam z kodowaniem. Tzn w temacie maila takie znaki są widoczne ok natomiast w treści już krzaki "ąśżźćęółń". kodowanie pliku ustawione mam na utf-8 oraz tag <meta> także kurcze wszystko sie wysyła ale te znaki zawsze kłopoty ze znakami polskimi. W następnym kroku chciałbym dodać zdjęcie do treści... ![]() POzdro P.S szczerze to próbowałem już wszystkiego co znalazłem na forum i nic a nic Ten post edytował john_doe 25.07.2007, 21:30:30 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 449 Pomógł: 4 Dołączył: 1.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Musisz z nagłówkami pokombinować
![]() ![]() -------------------- 9242594 - zaczynasz? jak mogę, to pomogę :D /podstawowa znajomość php :P /
"to pomoc zawsze będzie gestem pięknym, zaliczana do tych teraz rzadko spotykanych..." |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 258 Pomógł: 16 Dołączył: 21.09.2004 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Daj takie nagłówki i będzie ok.
-------------------- -------------
------ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 873 Pomógł: 25 Dołączył: 24.07.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zrobilem tak i pięknie kosi
potem pakuje do funkcji mail()
.....teraz kombinuje zeby dodac zdjecie do tresci wiadomosci (nie jako załącznik) dzieki |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 80 Pomógł: 0 Dołączył: 12.05.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A ja mam takie pytanie?
Jak sprawdzić czy odbiorca maila przeczytał wysłaną wiadomość?? Bez próby kliknięcia w jakiś link? Dziękuje |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.07.2025 - 07:12 |