![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 4.08.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poszukuję chętnych do współpracy do zrobienia serwisu filmowego poświęconego konkretnemu kinu.
Niestety nie mogę zaoferować żadnej zapłaty za wykonaną pracę, najwyżej podział ewentualnych zysków ze strony. Zainteresowanych proszę o kontakt: mail: w.okuszko@gmail.com gg: 1206014 tlen.pl: teckthekid |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jaki jest podział prac? I jaki jest Twój wkład?
Czy są już konkretne plany marketingowe mówiące jak strona będzie zarabiała? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 4.08.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wolałbym na forum nic więcej nie pisać, bardzo proszę o kontakt tak jak napisałem w poście.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 1 Dołączył: 29.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
czyli " ja mam pomysł ty wszystko zrobisz ja bede mial z tego kase" - kpina
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 55 Dołączył: 1.03.2005 Skąd: śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
czyli " ja mam pomysł ty wszystko zrobisz ja bede mial z tego kase" - kpina niech potencjalnoy kandydat sam oceni czy jest to dobra oferta czy nie. wkoncu od programistow wymaga sie logicznego myslenia:) jak nie mysli to sie zdecyduje. zobaczymy jaki bedzie efekt tej wspolpracy:) -------------------- aplikacje internetowe | Symfony
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wystarczy komentarzy.
Proszę kontaktować się z autorem. Dane kontaktowe zostały podane. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.07.2025 - 01:53 |