![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 132 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2006 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problem. Chce zrobić pole select ale z tych kategorii które sa w db.
Kiedyś udało mi sie to zrobić a teraz wyswietla mi puste pole, czyli tak jak by nie było kategorii mimo to ze sa 2 do wyboru. Połaczenie z mysql i db jest ok Ten post edytował Roguś 24.07.2007, 22:45:31 -------------------- http://www.twojanutka.pl Twoja Nutka - Moja pierwsza stronka
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
![]() PS. Popraw temat wątku bo same tagi nic nie mówią o Twoim problemie. -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 132 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2006 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nadal mi sie nie pokazuje :/ Nie wiem kurde co jest
-------------------- http://www.twojanutka.pl Twoja Nutka - Moja pierwsza stronka
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nadal mi sie nie pokazuje :/ Nie wiem kurde co jest A co masz w źródle pliku? Jesteś pewien, że wyciąga te rekordy? W tym Twoim formularzu brakuje trochę ciapków np. <input type="text" /> No i jeszcze jedna wzkazówka, jak masz więcej html'a od php to lepiej używaj takiej składni:
Pozdrawiam. -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 175 Pomógł: 12 Dołączył: 28.06.2007 Skąd: Bytom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a moze takie cos
chociaz watpie ze zadziala bo to zapytanie nie pasuje, musisz miec w petli jeszcze jedno zapytanie zeby to normalnie dzialalo. np '"select * from slowa where id=".$i ' czy jak to tam masz. Ten post edytował plurr 24.07.2007, 23:04:55 -------------------- Wyobraźnia bez wiedzy może stworzyć rzeczy piękne.
Wiedza bez wyobraźni najwyżej doskonałe. Albert Einstein |
|
|
![]()
|
|
Zdaje mi sie że nie wyciaga tych danych :/ ale zadnego błędu nie pokazuje :/
Dobra juz wiem dlaczego ![]() ![]() ![]() Ten post edytował Roguś 24.07.2007, 23:26:26 -------------------- http://www.twojanutka.pl Twoja Nutka - Moja pierwsza stronka
|
|
|
![]()
|
|
Zdaje mi sie że nie wyciaga tych danych :/ ale zadnego błędu nie pokazuje :/ Spytałem co Ci się wyświetla w źródle pliku? po tym poznamy czy wyciąga czy nie. Co samego zapytania, tak powinno być z wyświetleniem błędów (patrz listing). Poza tym za co odpowiada zmienna $in, jesteś pewien, że taki login istnieje w bazie sprawdź wszystko, zastosuj się do moich wcześniejszych wzkazówek, i sobie poradzisz.
-------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 175 Pomógł: 12 Dołączył: 28.06.2007 Skąd: Bytom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zdaje mi sie że nie wyciaga tych danych :/ ale zadnego błędu nie pokazuje :/ Dobra juz wiem dlaczego ![]() ![]() ![]() wg mnie to dziwny kod, ktory opiera selecta na tym czy ktos jest zalogowany ![]() -------------------- Wyobraźnia bez wiedzy może stworzyć rzeczy piękne.
Wiedza bez wyobraźni najwyżej doskonałe. Albert Einstein |
|
|
![]()
|
|
Nie, opiera selekta na loginie zalogowanego
-------------------- http://www.twojanutka.pl Twoja Nutka - Moja pierwsza stronka
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 17:11 |