![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: 9.04.2003 Skąd: New Jersey Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
mam pytanie: jak zrobic by przez php zostalo wyslane zapytanie o plik.php na serwer? tlumacze sytuacje: mam plik.php , jest on dosc duzy i pare sekund zajmuje wykonanie jego. mam tez plikx.php... wiem tylko zeby sie posluzyc http, ale nie wiem jak... funkcja pfsockopen... ale nie wiem jak ja wykorzystac w moim problemie... prosze o pomoc -------------------- W jeden dzień siostry z losu się poczęły. Miłość i Śmierć.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 677 Pomógł: 89 Dołączył: 31.08.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a samo
[php:1:f0873dfba8]<? $fs = fsockopen('serwer', 80); if ($fs) { fputs($fs, "GET /plik.php HTTP/1.0rnrn"); fclose($fs); } ?>[/php:1:f0873dfba8] to nie wystarczy? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: 9.04.2003 Skąd: New Jersey Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dziala : D
dziekuje : DD -------------------- W jeden dzień siostry z losu się poczęły. Miłość i Śmierć.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 20:00 |