![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 19.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam chciałem zrobić strone ale coś nie moge poniewarz jak otwieram plik index.php to nie pokazuja mi się szablon mój dlaczego?? pomoże mi ktoś?? to naprawic?? wygląda to tak http://foteka.pl/cfa57ed9be66885a5cbe3d44e2c4371e
Kontakt gg: 8407260 lub przez posty. Ten post edytował RHTM 19.07.2007, 13:38:57 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 162 Pomógł: 1 Dołączył: 15.05.2007 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
podaj jakiś kod albo strukture plików na serwerze bo ci post bez odpowiedzi zostanie
-------------------- Chcę kobietę!!! Cierpliwą i wyrozumiałą jak stado bydła przed dojeniem.....
Życie jest jak papier toaletowy-długie, szare i do dupy, ale na szczęście czasem pachnie rumiankiem wynajmę mieszkanie? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 19.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 162 Pomógł: 1 Dołączył: 15.05.2007 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod <LINK REL="stylesheet" HREF="<? themes_dir(); ?>style.css" TYPE="text/css"> tu masz błąd - brak zdefiniowanej funkcji themes_dir(); Ten post edytował qwaq 19.07.2007, 14:29:01 -------------------- Chcę kobietę!!! Cierpliwą i wyrozumiałą jak stado bydła przed dojeniem.....
Życie jest jak papier toaletowy-długie, szare i do dupy, ale na szczęście czasem pachnie rumiankiem wynajmę mieszkanie? |
|
|
![]()
|
|
I jak to zrobie gites będzie??
|
|
|
![]()
|
|
zrób i zobacz.
a na poważnie to nigdzie przed linią nr 6 nie zdefiniowałeś funkcji themes_dir(); jeśli ją tam wstawisz to powinno działać -------------------- Chcę kobietę!!! Cierpliwą i wyrozumiałą jak stado bydła przed dojeniem.....
|
|
![]()
|
|
Jeszzce jedno pytanie jak zrobić żeby były polskie znaki na stronie?
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 675 Pomógł: 15 Dołączył: 7.11.2004 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeszzce jedno pytanie jak zrobić żeby były polskie znaki na stronie? Poszukaj na forum, pełno tego było.![]() Tak w skrócie: - w sekcji head określ odpowiednie kodowanie, - pliki zapisuj w tym (określonym powyżej) kodowaniu, - dodatkowo możesz informować przeglądarkę, że wysyłasz w określonym kodowaniu (funkcja header" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual). -------------------- Kto pyta, nie błądzi...
Kto zbłądził, ten pyta... |
|
|
![]()
|
|
Heh nic nie kumam jestem zielony w Php
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 675 Pomógł: 15 Dołączył: 7.11.2004 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Heh nic nie kumam jestem zielony w Php Z tym, że tu "kumanie" ma mało do tego. Napisałem: przeszukaj forum (jest taka wspaniała opcja: szukaj). Szukać też trzeba umieć (i chcieć). Jak poszukasz i nic nie znajdziesz (w co wątpię), albo będziesz miał pytania (już skonkretyzowane), to śmiało - na pewno uzyskasz pomoc, ale wykaż troszkę chęci z Twojej strony ![]() -------------------- Kto pyta, nie błądzi...
Kto zbłądził, ten pyta... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 11:35 |