![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 217 Pomógł: 0 Dołączył: 5.10.2003 Skąd: Londyn / UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Będe bardzo wdzięczny za linki do darmowych serwerów pocztowych pod Winde. Nie pogardze także opisem instalacji i wstępnej konfiguracji
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 467 Pomógł: 13 Dołączył: 22.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hmm... linków nie znam - ale co rozumiesz przez serwer pocztowy - POP3, SMTP ?
Ogólnie to są przenajróżniejsze, jako, że jedna się tą tematyką nigdy nie interesowałem do głowy przychodzi mi aktualnie tylko sendmail. Ogólnie to google.pl i do roboty: mail server smtp server pop3 server itp, itd etc, etc ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 217 Pomógł: 0 Dołączył: 5.10.2003 Skąd: Londyn / UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tak. chodzi mi o serwer pop3 i smtp. cos takiego jak np. mercury. Sciagnalem zaisntalwoalem, pokonfigurowalem, ale za grzybka nie chce dzialac
|
|
|
![]()
|
|
![]() Vice-Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 395 Pomógł: 0 Dołączył: 7.08.2003 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie wiem gdzie to lezy na sieci ale zainteresuj sie serwerem HAMMER chyba tak to sie nazywa bardzo dobry szybki i wydajny
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 72 Pomógł: 0 Dołączył: 7.08.2003 Skąd: czwa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
MDaemon jest bardzo fajny, ma webamil, web config...
-------------------- Czy tak bedzie juz zawsze????
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 909 Pomógł: 0 Dołączył: 12.08.2003 Skąd: /var/www/wroclaw.php Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hamster Classic - jest nawet po polsku...
Ma POP3, SMTP, IMAP, NNTP i TELNET, który daje możliwość oglądnięcia swoich emaili w trybie tekstowym... Polecam - sam go wykorzystuje... I jest nawet po polsku... Jego prędkość nie jest może zaletą, ale jest w 100% free -------------------- Powrót do przeszłości :)
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 10:16 |