![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 282 Pomógł: 2 Dołączył: 22.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam niedawno otworzyłem Portal o Prison Break - Skazany na śmierć
Więc oddaje serwis do oceny. Moja strona Poszukuję także redaktorów jak coś to pisać na sebastian@web-pc.pl I to tyle ![]() Ten post edytował Sebastian003 13.07.2007, 09:30:36 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 116 Pomógł: 119 Dołączył: 10.05.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Strona bardzo mi sie podoba, zacheciła mnie do obejrzenia tego serialu (tak, tak nie widzialem jeszcze ani jednego odcinka)
Jedyna rzecz do ktorej sie muszę przyczepić to nawigacja. Ogólnie jest świetna, tylko ze w momencie jak kliknę na jakiegoś linka (np: Postacie) to powinnien ten link pozostac na przyklad czerwony, czyli tak jak domyslnie strona startowa. Być moze ten blad tylko u mnie wystepuje, korzystam z Ubuntu 7.04 i przegladarki FF 2. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 245 Pomógł: 4 Dołączył: 22.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmm.. Twoja strona wydaje mi się bardzo podobna do http://www.prison.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 258 Pomógł: 16 Dołączył: 21.09.2004 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam pytanie, a jak to się ma do tej strony:
http://www.prison.pl/ tak jakby podobna do Twojej --- jak wyżej. Proszę wyjaśnienie, albo temat poleci do kosza -------------------- -------------
------ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 662 Pomógł: 45 Dołączył: 26.03.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak Diwi wspomniał, strasznie podobna do prison.pl. Tło mi się nie podoba, lepsze by białe całe było. Opisy odcinków są nie dokładne, masz do sierpnia (do 3 sezonu) czas, napisz nowe, lepsze. Inputy nie mają styli. W o serialu nie ma nic o sezonie, a powinno już i ten opis widziałem już chyba na jakiejś stronie. W galerii aż 4 zdjęcia
![]() ![]() Podsumowując widziałem lepsze strony o tym serialu, strona nie za specjalna. |
|
|
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
a ja wtrącę ze zanim mi sie wczytały wszystkie obrazki to trwało z 10s a najsłabszego łącza to ja nie mam
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 374 Pomógł: 3 Dołączył: 30.12.2006 Skąd: co skąd? Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
strona główna - 2,1 MB!! nie, dalej napewno nie wejdę.
poza tym strona złudnie podobna do prison.pl (jak poprzednicy zauważyli) - żenada. -------------------- Tylko sprawdzone typy bukmacherskie na BetGen.pl
Potrzebujesz konta bankowego? Nie? Każdy potrzebuje. Porównaj konta i wybierz najlepsze dla siebie Zostań milionerem zaczynając od zbierania truskawek. Każdy może być bogaty - to nie mit. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 282 Pomógł: 2 Dołączył: 22.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
kwiateusz lepszy wygląd właśnie ma taki minus.
Bez przesady nie jest identyczna a nawęd nie podobna. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 374 Pomógł: 3 Dołączył: 30.12.2006 Skąd: co skąd? Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
kwiateusz lepszy wygląd właśnie ma taki minus. uno: 2 mb? a optymalizacja? pokaże ci strony, które mają o niebo lepszy wygląd, więcej bajerów, itd. i dużo mniejszy kod. ty chyba wrzuciłeś gotowy psd, bez jakielkolwiek kompresji...Bez przesady nie jest identyczna a nawęd nie podobna. duo: nie podobna? czas do okulisty, chyba... ![]() ![]() -------------------- Tylko sprawdzone typy bukmacherskie na BetGen.pl
Potrzebujesz konta bankowego? Nie? Każdy potrzebuje. Porównaj konta i wybierz najlepsze dla siebie Zostań milionerem zaczynając od zbierania truskawek. Każdy może być bogaty - to nie mit. |
|
|
![]()
|
|
heh może układ jest ten sam ale żaden z elementów nie jest ukradziony
|
|
|
![]()
|
|
uno: nikt nie napisał, że masz identyczny design
duo: przyznałeś, że układ 'nie jest' Twoim pomysłem - a to też swego rodzaju zawłaszczenie cudzej własności. menu jest idealnie takie same. jednym słowem - podchodzi to pod plagiat -------------------- Tylko sprawdzone typy bukmacherskie na BetGen.pl
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 662 Pomógł: 45 Dołączył: 26.03.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat kwiateusz lepszy wygląd właśnie ma taki minus. Gdzie jest ten lepszy wygląd, bo nie widzę coś ? Może nie jest ukradziony, ale jest odwzorowany ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 288 Pomógł: 12 Dołączył: 2.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
prison.pl jeszcze jakotako naśladuje oficjalną stronę serialu, a ty swoja strona nic lepszego nie oferujesz fanom.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 169 Pomógł: 0 Dołączył: 27.01.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
58 bledow podczas walidacji
zle uzycie tabelek brak divow brak list Ten post edytował Dandelion 13.07.2007, 12:58:28 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 5.06.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Twoja strona podoba mi sie wizualnie... do tla jedynie moglbym sie przyczepic
czekalem ok minute zeby sie pokazala, menu identyczne jak na prison.pl , bardzo podobny layout. to nie moze byc jogurt a reszta j.w. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 697 Pomógł: 47 Dołączył: 19.12.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sylwetki bohaterow. ok dobry pomysł więc kopia. Ale ten czerwony w menu
![]() Jak dla mnie porażka ;]. -------------------- Warsztat: Kubuntu, PhpStorm, Opera
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.07.2025 - 06:21 |