![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 305 Pomógł: 3 Dołączył: 4.08.2006 Skąd: GDA Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
od 1,5 godziny nie mogę znaleść błędu w pobieraniu:
Połączenie z bazą mam według obliczeń użytkownik powinien być online, żadnego błędu nie wykrywa. Jedynym błędem może być zapytanie, chociaż nie widzę w nim błędu. Czy może mi ktoś powiedzieć gdzie tu jest błąd. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Usuń @ sprzed mysql_query i zobacz co ci się pokaże.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 561 Pomógł: 75 Dołączył: 19.08.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
SQL query wygląda OK. A sprawdź poprzez klienta MySQL w bazie, czy dobrze zapisywane masz informacje w polu online. Bez użycia PHP. Wygląda mi to na błąd w aktualizowaniu tej tabeli, skoro zapytanie jest OK, a nie wyświetla poprawnych informacji.
-------------------- Idąc po czyichś śladach, nie zajdziesz ani kroku dalej...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 165 Pomógł: 9 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
funkcja time() jest funkcją mysql więc powinna być w "zapytaniu" a nie jako z php dodawana bo php najpierw próbuje wywołać funkcję time() a ma to zrobić sql. Chyba że masz taką funkcję, to cofam co napisałem.
Łukasz -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 561 Pomógł: 75 Dołączył: 19.08.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Funkcja time() istnieje w PHP i zwraca obecną wartość unix'owego znacznika czasu.
Ten post edytował Grzyw 1.07.2007, 17:04:14 -------------------- Idąc po czyichś śladach, nie zajdziesz ani kroku dalej...
|
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 305 Pomógł: 3 Dołączył: 4.08.2006 Skąd: GDA Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 16:56 |