![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 13.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie mam skrypcik który daje dostęp do strony administracyjnej, sprawdzajac czy user ma prawo do danej kategorii administracyjnej i nie wiem co jest nie tak....
W trakcie wykonywania, wyświetla sie okno logowania, ale za zadne skarby nie przepusza mnie przez logowanie, wciąż wraca do okna logowania... Oto fragment includa autoryzującego
Dalej skrytp tworzy tablice dostepnosci dzialow... Podpowiedzcie prosze gdzie moze byc bład? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 157 Pomógł: 0 Dołączył: 12.02.2007 Skąd: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
powyższe nie powinno być przypadkiem odnegowane ![]() A druga rzecz uwierzytelnianie HTTP nie jest dobrym pomysłem, poczytaj o bezpieczeństwie skryptów i dlaczego HTTPauth jest be.... -------------------- ------
Per Aspera Ad Astra |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 426 Pomógł: 32 Dołączył: 24.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mhm dołączam się do wypowiedzi kolegi yaotzin, lepiej użyj sesji :]
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 13.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
od "haszowane" czy tez nie nie przepuszcza dalej...
Ok, ale ja chce to przeanalizowac i dojść do wniosków dalszych.... Jak wywalilem tą autoryzację to prawie wszystko dziala, musze szukać błedow... Ale to co jest musi funkcjonowac, a nie dziala. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 16:12 |