![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 30.08.2006 Skąd: Bełchatów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
http://TwojePliki.boo.pl Z góry dziękuję za zjechanie od góry do dołu. ![]() P.S. Tak, wiem, grafikiem, to ja nie będę (nie mam zamiaru) ![]() Tak, wiem, serwis nie zawiera zbyt wielu rzeczy, wszystko po kolei ![]() Tak, wiem, to kolejna strona z darmowym oprogramowaniem. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 698 Pomógł: 3 Dołączył: 28.03.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Najpierw zaglądnij do walidatora i popraw to wszystko. Menu powinno być listą. Tak samo top10...
Od strony graficznej, to jest bardzo średnio. Tło pod linkami jest za jasne na dole - trudno odczytać ostatnie pozycje. Odstęp pomiędzy top10 a newsami jest zbyt duży. Można trochę lepiej to skleić, bo są przeskoki o 1px, które nie wyglądają ciekawie. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 91 Pomógł: 0 Dołączył: 24.03.2007 Ostrzeżenie: (80%) ![]() ![]() |
179 errorów o lol.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 30.08.2006 Skąd: Bełchatów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Menu powinno być listą. Tak samo top10... Top10 faktycznie, do oporawienia, ale menu to przecież jest lista ul, a konkretnie kilka list. Całość menu powinna być jedną listą? Cytat Tło pod linkami jest za jasne na dole Prawdopodobnie racja ![]() Cytat Odstęp pomiędzy top10 a newsami jest zbyt duży. Chodzi Ci o ten jeden między top10 a menu? Jeśli tak, to tło pod top10 wycinałem drugi raz, i krzywo mi się wycięło nie wiem dlaczego... poprawie ![]() Innych przeskoków nie widzę. Cytat Najpierw zaglądnij do walidatora i popraw to wszystko Ta.. wiem, większość to błędy &, trzeba pozamieniać na encje. Cytat 179 errorów o lol. Po prostu gratulcje dla Ciebie. Proponuję Ci nauczyć się obsługi validatora. Ja tam widzę 52 błędy, a 179 komunikatóe, z czego większość to informacje jak rozwiązać problemy (Info) i ostrzeżenia wynikające z błędów (Warning) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 698 Pomógł: 3 Dołączył: 28.03.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mając na myśli menu myślałem o tym:
Odstęp. Cytat Ta.. wiem, większość to błędy &, trzeba pozamieniać na encje. Też wiem, że to "drobne" błędy, ale tak czy inaczej, trzeba je poprawić. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
@odstęp
To zrozumiałem, chodziło mi o przeskoki, pomyliłem po prostu cytaty ![]() Cytat Można trochę lepiej to skleić, bo są przeskoki o 1px, Cytat Też wiem, że to "drobne" błędy, ale tak czy inaczej, trzeba je poprawić. Zrobi się, jak będzie chwila czasu. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 449 Pomógł: 16 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A nie lepiej było najpierw zrobić takie podstawy a poźniej wystawiać do oceny?
![]() -------------------- \o/
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 18:43 |