![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 111 Pomógł: 0 Dołączył: 24.04.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kaszanił mi się 98 to zainstalowałem na nią 2K. Wszystko chodzi bardzo sprawnie, komputer się nie wiesza ale.. zawsze jest jakiś haczyk... więc system zgubił mi możliwośc kopiowania tekstu w przeglądarkach internetowych. Co to oznacza? Oznacza to tyle, że gdybym zaznaczył jakiś tekst ze strony internetowej i skopiował potem wkleił np. do notatnika lub w pole tekstowe innej strony to by mi się wkleiło... nic by mi sie nie wkleiło. drugi probelm, internet explorer mi sie sypie bo nie otwiera wszystkich linków, które otwierane są w nowym oknie. Co to oznacza? Oznacza t tyle, że jeżeli Ja miałbym kliknąć w ten link www.onet.pl to by mi się on nie otworzył, ale jeśli kliknę w np. profil to wszystko dizła sprawnie. Oprócz tego, że ciągle powstaje błąd scan.exe (i system wyłącza ten proces) to nic złego sie nie dzieje. Ja sobie z tym poradzić. Oczywiście już zainstalowałem inne przeglądarki intrnetowe i tez guzik dało, jedynie w mozilli można otwierać strony w nowych oknach, ale z kopiowaniem nadal kicha. Jak Ci się chciało to przeczytać i masz jakieś ciekawe pomysły to napisz je tutaj.
-------------------- CMG: CMG.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 166 Pomógł: 0 Dołączył: 30.01.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat drugi probelm, internet explorer mi sie sypie bo nie otwiera wszystkich linków, które otwierane są w nowym oknie. Co to oznacza? Oznacza t tyle, że jeżeli Ja miałbym kliknąć w ten link www.onet.pl to by mi się on nie otworzył, ale jeśli kliknę w np. profil to wszystko dizła sprawnie.
Mialem kiedys identyczny problem tylko że na windzie xp - również nie otwierało mi linków typu _blank, po 1 formacie okazało sie ze taki bład powstawał po instalacji programu graficznego (albo corel albo picture publisher - teraz juz nie pamietam). Po odinstalowaniu tego programu wszystko bylo ok. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 217 Pomógł: 0 Dołączył: 5.10.2003 Skąd: Londyn / UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@dob: To co mowisz jest nieprawda. To z czym ma problem ramze jest spowodowane przepenieniem bufora RPC.
jak to naprawic: Sluze pomoca: 1. Sciagasz i instalujesz to: CLick! Plik malo wazy (500 kb) ale instaltor sciaga oonad 100 mb z netu. 1 H murowane. jest to najnowszy service pack 2. Po instalacj w/w restartujesz kompa 3. Odrazu po wlaczeniu kompa instalujesz i sciagasz to: Click! 4. Reset kompa i kopiujesz do woli ![]() Jesli nie mozesz kilknac na ktorys z tych linkow kliknij na nie i "Dodaj do ulubionych" z tamtad sciagniesz bezproblemowo |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 680 Pomógł: 0 Dołączył: 1.10.2002 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Robiłem identyczną zamianę jak Ty zalew i to nawet z tych samych powodów... :wink:
To co napisał kAzu^ to prawda. Generalnie zapraszam na witrynę Windows Update - pełny upgrade i wszystko będzie śmigać... Pozdrawiam. -------------------- "Czerp z innych, ale nie kopiuj ich. Bądź sobą." Michel Quoist
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 166 Pomógł: 0 Dołączył: 30.01.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat @dob: To co mowisz jest nieprawda. To z czym ma problem ramze jest spowodowane przepenieniem bufora RPC.
Wrong - to jest prawdą ale nie wiem jak mam ci udowodnic. Możliwe że jest to coś podobnego - ja powiedziałem co mi sie zadrzyło i w jaki sposób sie naprawiło. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 217 Pomógł: 0 Dołączył: 5.10.2003 Skąd: Londyn / UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co nie zmienia faktu ze zle oceniles blad i zle podales odpowiedz.
No offence. EOT |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 111 Pomógł: 0 Dołączył: 24.04.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wielkie dzięki wszystkim za reakcję!! To co zaproponował Kazu w zupełności wystarczyło aby pozbyć się problemu... jeszcze raz wielkie dzięki.
-------------------- CMG: CMG.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 4 Dołączył: 12.03.2003 Skąd: Suwałki Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hehe nie ma to jak microsoft lol ja także miałem ten sam problem:) a lekarstwem okazał się format:)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Polecil bym zainstalowanie firewalla, ktory skutecznie obroni Cie przed przyszlymi dziurami w Windowsie
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 18:04 |