![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 44 Pomógł: 0 Dołączył: 21.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Ponieważ mój serwer nie obsługuje mysqli, postanowiłem przepisać swój panel na funkcje mysql. I niestety nie wszystko działa teraz tak jakbym sobie tego życzył... Chodzi o to że po wykonaniu tej częsci skryptu
Wyskakuje komunikat "Przepraszamy rejestracja w tej chwili nie jest mozliwa. Prosze spróbowac pozniej." co wskazuje na to że zapytanie nie może być wykonane.... Dlaczego tak sie dzieje? Gdzie zrobiłm błąd? ZA Wszelką pomoc Wielkie dzięki ![]() PS. Podam jeszcze kod skryptu require'wanego ![]()
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 319 Pomógł: 118 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a sprobuj ladnie to rozdzielic:
i jestes pewny ze jest taka tabela? i kolumna? ![]() sprawdz jaki blad zwraca sama baza
Ten post edytował my salsa 22.06.2007, 21:55:51 -------------------- scriptun.com. Startup z poradnikami do gier ttp.zone i ttpzone.pl
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 44 Pomógł: 0 Dołączył: 21.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pierwsza propozycja (z rozdzieleniem zapytania) nic nie dałą)
A to błąd który mi wyskoczył : "Nie wybrano żadnej bazy danych" Tyle że ja dalej nie wiem o co chodzi <jestem bardzo początkujący>. Możecie mi jakoś wyjaśnic czego tu brakuje? Ten post edytował falfin 22.06.2007, 22:06:04 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 78 Pomógł: 0 Dołączył: 22.04.2007 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Podaj tresc polaczenie.php
Upewnij sie, ze uzywasz tam funkcji mysql_select_db() |
|
|
![]()
|
|
Chdziło właśnie mysql_select_db(); Niewiedziałęm o tym bo w mysqli wybrana baze podawało się już w mysqli_connect(); Wielkie dzięki. Pozdrawiam
Ten post edytował falfin 23.06.2007, 12:58:02 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 12:58 |