![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 246 Pomógł: 19 Dołączył: 14.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam te dwa skrypty z książki (dopiero sie uczę). Ktoś wpisuje swój koment i adres e-mail, po czym przesyła do mnie na pocztę. Coś jednak to nie działa.
W zmiennej $adresdo wpisuje oczywiście swój adres poczty.
Mam też błąd: Warning: mail() [function.mail]: Mail limit reached ,po próbie wysłania. Ten post edytował Max Damage 22.06.2007, 15:02:34 -------------------- "Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to robi." - Albert Einstein |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 97 Pomógł: 0 Dołączył: 30.05.2007 Skąd: Kleszczów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://forum.programuj.com/viewtopic.php?p...773e098976b1a0b
Według tego co tutaj piszą przekroczyłeś limit wysyłania maili na serwerze -------------------- Szczęścia w mrokach...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 246 Pomógł: 19 Dołączył: 14.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Rozumiem, problem tylko w tym, ze tak naprawdę to nic mi na pocztę nawet wcześniej nie dochodziło...
-------------------- "Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to robi." - Albert Einstein |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 229 Pomógł: 13 Dołączył: 31.05.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
A po co href w submit?
Zamiast:
Daj:
A to:
Ma sie pokazać jeśli wysłano? PS: Jestem początkującym, ale staram sie pomóc. Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 17:11 |