![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 657 Pomógł: 125 Dołączył: 29.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Za niską cenę zrobię prosty szablon ( HTML Strict, z użyciem CSS, układ strony na Div'ach), i mogę także dam tać informacje.
Cena do uzgodnienia, 15 - 25zł, czas tworzenia: 1 dzień do 5dni w zależności od skomplikowania. Ostatnio tego typu pracę zrobiłem dla znajomego: http://radex.byethost18.com/Mrozmi/ Tylko nie miejcie przez tamten szablon złej opini, ponieważ to była bardzo prosta strona i zrobiłem ją w 30-45min za darmo. Proszę nie spamować w temacie, ponieważ oferta jest na poważnie, a wiele tematów tego typu zostało zamkniętych właśnie z tego powodu Jeśli chodzi o formę płatności to preferuję przelew bankowy Ten post edytował Cysiaczek 9.12.2008, 23:41:56 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 1.05.2007 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
czlowieku puknij sie troche w leb i nie zachowuj sie jak internetowa dziwka.
za 15 zl to mozesz mnie na pizze wziasc co najwyzej. :/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 320 Pomógł: 36 Dołączył: 28.08.2006 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
podajesz adres do obejrzenia strony wykonanej przez Ciebie, ale nie pozwalasz oceniac Twoich umiejętności patrzac na tą stronę? :| troche to jest dziwne...
z reszta... poczytaj jeszcze co to jest spam. aha, i sorry za off topic, ale wiadomym jest ze takie oferty zaraz zostaną różnie skomentowane... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zamykam
To forum służy do przedstawiania ofert. A nie do ich komentowania. Nie jesteś zainteresowany? Nie odpowiadaj. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.07.2025 - 02:49 |