![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 60 Pomógł: 0 Dołączył: 11.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
W jaki sposób możnaby wyświetlić dane z tabeli, od razu w formularzu. Mam taki kod:
I ładnie wyświetla mi dane z tabeli ale jak pod tym dam np.
To mi wyrzuca błąd, z czego wniosek, że w taki sposób danych od razu w formularzu umieszczać nie mogę. Bardzo proszę o pomoc bo nie mam żadnej koncepcji i z góry dziękuję za podpowiedzi. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 698 Pomógł: 3 Dołączył: 28.03.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Problem z cudzysłowami, które trzeba poprzedzić ukośnikiem. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 60 Pomógł: 0 Dołączył: 11.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wielkie dzięki Ludvik, teraz działa
![]() Pozdrawiam, narka. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 179 Pomógł: 2 Dołączył: 17.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam taki problemik:
Mam formularz, wysyłam nim dane do sprawdzenia i chcę aby w razie ostrzeżenia zrobić link powrotny do formularza ale w taki sposób aby dane w formularzu były wpisane. Próbowałem użyć: Kod <a href='#' onclick='history.back();'>Cofnij</a> Ale to nie działa. Zamiast cofnąć z danymi wczytuje na nowo formularz, zna ktoś jakiś sposób na to?? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 295 Pomógł: 9 Dołączył: 8.02.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proponuje tak...bez linka po prostu automatyczne przeniesienie:
Kod //sprawdzenie poprawności .... header("Location: formularz.php?pole1=$wartosc1&pole2=$wartosc2"); lub jak chcesz linkt to w ten sam sposób...po prostu nie dawaj onclick='history.back();' tylko daj Kod <a href='formularz.php?pole1=$wartosc1&pole2=$wartosc2>Cofnij</a> przyjmuje że formularz.php to plik z formularzem jedną stronę wcześniej... w samym pliku z formularzem dajesz przed wszystkim po prostu kilka komend do pobrania danych Kod $pole1 = $_GET['wartosc1'];
$pole2 = $_GET['wartosc2']; |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 10:03 |