![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 658 Pomógł: 95 Dołączył: 20.12.2005 Skąd: N54,35° E18,63° (Gdańsk) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problem.. nie mogę wrzucić do subskrypcji
htmla tzn zebym mogl maile w formacie html wysylac funkcja formularza :
funkcja wysyłająca maila :
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Aby wysłać html'a w wiadomości email musisz, wysłać razem z nią odpowiednie nagłówki ( poczytaj dokładniej o funkcji mail" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual ), albo skorzystaj z gotowej klasy - phpmailer. Dodam, że jakbyś poszukał na forum znalazł byś ten temat od razu!
![]() Pozdrawiam. -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 658 Pomógł: 95 Dołączył: 20.12.2005 Skąd: N54,35° E18,63° (Gdańsk) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
szukałem - i jakoś nie mogłem znaleść...
zanim napisałem trochę szukałem , a phpmailer ściągnięte mam . jeśli byś mógł (byłbym bardzo wdzięczny) - o zastosowanie w tym phpmailer. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jeśli byś mógł (byłbym bardzo wdzięczny) - o zastosowanie tym phpmailer. PHPMailer TutorialExamples using PHPMailer Kliknij w te linki z łaski swojej ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 64 Pomógł: 0 Dołączył: 17.04.2007 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zajrzyj też tutaj poruszałem ostatnio ten temat i jeśli masz jakiś problem to możesz do mnie napisać PW
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 16:00 |