![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 616 Pomógł: 12 Dołączył: 16.07.2006 Skąd: : getCity ( ); Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam,
mam taki problem. otóż w moim skrypcie:
wywala mi błąd na 83 lini (w tym przypadku na 8 lini taki błąd: Warning: mktime() expects parameter 1 to be long, string given in /mod_gielda/gielda_dodaj_oferte.php on line 83 proszę o pomoc! dodam jeszcze to że mam serwer na Homie, a tam wprowadzili domyślnie php5 Ten post edytował jarmiar 15.05.2007, 15:13:46 -------------------- Jeśli my czegoś nie zrobimy, zrobią to za nas inni
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 108 Pomógł: 2 Dołączył: 9.05.2007 Skąd: INTERNET Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeżeli błąd wynika z PHP5 to możesz wymusić wykorzystanie PHP 4. Wystarczy w pliku .htaccess wpisać na początku:
Kod :Location *.(php|phtml) Use php4 A tak przy okazji to powinno być raczej Kod $dataunix2=mktime(0,0,0,$miesiac2,$dzien2,$rok2) niż Twoje Kod $dataunix2=mktime("","","",$miesiac2,$dzien2,$rok2) bo ta funkcja oczekuje wartości int -------------------- "There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't"
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 616 Pomógł: 12 Dołączył: 16.07.2006 Skąd: : getCity ( ); Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dzięki działa to drugie co mi podałeś.
-------------------- Jeśli my czegoś nie zrobimy, zrobią to za nas inni
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 15:56 |