![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 251 Pomógł: 0 Dołączył: 19.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
otóż mam takie pytanie, może spotkaliście się z Prostym do modyfikacji9 kodem ktory:
1. Doda po danej linijce dany 3 linijkowy kod 2. Pobierze plik config.php ( w ktorym są dame do sql ) i doda zapytanie, sprawdzając prefix..... ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie spotkałem się, ale nic nie stoi na przeszkodzie, aby coś takiego napisać.
Cytat 1. Doda po danej linijce dany 3 linijkowy kod file" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual, file_get_contents" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual, file_put_contents" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual + warunki i pętle. Cytat 2. Pobierze plik config.php ( w ktorym są dame do sql ) i doda zapytanie, sprawdzając prefix..... require_once" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual, include_once" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual + mysql_query" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual. Co do prefixu, nie wiem co masz dokładnie na myśli. Pozdrawiam. -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 251 Pomógł: 0 Dołączył: 19.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
oki poradze sobie
![]() a Prefix = np przed nazwą tabeli masz np: ph_tabela to ph_ to jest prefix ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.07.2025 - 06:10 |