![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 88 Pomógł: 0 Dołączył: 29.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam na stronie zrobione w roznych kolumnach tabeli tak |miejsce|ilosc wygranych|nick| kazda kolumna jest pobierana przez inne zapytanie do bazy danych jak zrobic tak zeby kazdy wynik wyswietlal sie w nowym rekordzie tabeli nie chodzi mi o <br>tylko o komorki i wiersze tablei <td> <tr> bo jak robie to mi sie one rozletuje
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 590 Pomógł: 40 Dołączył: 11.01.2007 Skąd: Centrum Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Fajnie by było jakbyś pokazał nam swój kod, który to nie działa to postaramy się znaleźć błędy.
-------------------- 404
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 88 Pomógł: 0 Dołączył: 29.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
miejsce jest pobierane przez
ilosc wygranych
a nick przez
probowalem roznie zmienne pomiedzy <td></td> czy <tr><td></td></tr> ale nie dziala rozrrzuca tabele Ten post edytował miki92 6.05.2007, 21:15:51 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 590 Pomógł: 40 Dołączył: 11.01.2007 Skąd: Centrum Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po pierwsze primo .. dlaczego robisz to w trzech zapytaniach
![]() ![]() Po drugie na razie nie pokazałeś, że masz tam jakąkolwiek tabelę. Po trzecie tak wygląda mniej więcej wyświetlanie w tabelce danych z jednej tabeli:
Po czwarte jeżeli czegoś nie rozumiem to napisz dokładniej jaki problem masz i jaki efekt chcesz osiągnąć. -------------------- 404
|
|
|
![]()
|
|
w tabeli mam zawarte jeszcze dwa pola ktorych nie chce wyswietlic data i id i chce do tabeli dodac jeszcze dodac
do numeracji wierszy |
|
|
![]()
|
|
w tabeli mam zawarte jeszcze dwa pola ktorych nie chce wyswietlic data i id i chce do tabeli dodac jeszcze dodac ... No to przecież nie musisz ich wyświetlać. Oto przykład rozszerzony o numerację wierszy:
Kolumny możesz podawać, które chcesz i nie musisz wyświetlać ID i daty. -------------------- 404
|
|
|
![]()
|
|
dzieki dziala tak jak chcialem
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 20:38 |