![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 616 Pomógł: 12 Dołączył: 16.07.2006 Skąd: : getCity ( ); Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
czy istnieje taki skrypt do sprawdzania jak dana osoba (na podstawie numeru gg) ma mnie zapisanego w liście kontaktów?
albo może Wy umiecie coś takiego zrobić? -------------------- Jeśli my czegoś nie zrobimy, zrobią to za nas inni
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 ![]() |
Nie ma czegoś takiego.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 616 Pomógł: 12 Dołączył: 16.07.2006 Skąd: : getCity ( ); Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
na pewno jest tylko nie wiem gdzie to mogę sciągnąć
-------------------- Jeśli my czegoś nie zrobimy, zrobią to za nas inni
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 8.01.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie. Nie ma. Jedyna możliwość to zalogowanie na konto tamtego nr (musisz znać jego hasło) i wtedy sprawdzić jak jest zapisany twój nr.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
na pewno jest tylko nie wiem gdzie to mogę sciągnąć pewien portal reklamuje sie haslem "sciagniesz z nas wszystko" moze tam poszukaj ![]() -------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 31.12.2006 Skąd: Warszawka Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z tego co wiem jest taka wtyczka do komunikatora Tlen... nazywała się chyba k.info, bodajże z rodziny zahadum.tools. Działa w ten sposób, że obok numeru na liście wyświetla ikonkę [i] - osoba ma nas na liście bądź X - nie ma nas na liście danej osoby. Czasami też w ogóle się nie pojawia, ale nie wiem dlaczego
![]() Najlepszym rozwiązaniem było by podejrzenie źródełka, bądź kontakt z jej autorem. Ten post edytował Hubson 24.05.2007, 21:38:50 -------------------- Prison Break - Skazany na śmierć
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 19:49 |