![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 379 Pomógł: 0 Dołączył: 18.08.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chcialem na stronie zamiescic wyszukiwarke google taka jak an tym forum. Dowiedzialem sie o google adsense i zalozylem sobie tam konto. Mam jednak 1 problem. kolorystyka jak i uklad wyszukiwarki masakrycznie nie pasuje mi do strony, a w regulamienie jest napisane ze w kodzie nie mozna nic zmieniac. Widze jednak ze na tym forum wyszukiwarka jest zmodyfikowana wizualnie (i chyba nawet nie tylko). mam wiec pytanie jak to w koncu z tym jest?
Czy ta wyszukiwarka co tu jest to jest z google adsense czy moze jakas inna? czy mozna zmienic kolorystyke wyszukiwarki i przemiscic jej elementy? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 470 Pomógł: 75 Dołączył: 21.09.2005 Skąd: że znowu Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pogooglowałbyś to z pewnością byś znalazł http://www.google.com/coop/cse/
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 379 Pomógł: 0 Dołączył: 18.08.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzieki!
Mam jeszcze tylko pytanie jak to jest zrobione, ze na tym forum wyniki wyszukiwania sa wyswietlone pomiedzy elementami graficznymi tej strony, a nie na jakiejs "surowej" stronie google. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 470 Pomógł: 75 Dołączył: 21.09.2005 Skąd: że znowu Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
googluj a będzie Ci dane. troche inwencji chłopie. skożystaj z linka którego Ci dałem a rozjaśni Ci się sprawa
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 14:49 |