![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 114 Pomógł: 0 Dołączył: 6.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam Was!
Mam problem ze sformułowaniem konkretnego zapytania, a mianowicie.. mam dwie tabele w bazie. pierwsza o nazwie "sprawdziany" o strukturze (id, data_spr, data_dod) oraz druga tabela o nazwie "oceny" o strukturze (id, student, id_sprawdzianu, ocena). chciałem sformułować zapytanie, które wyświetliłoby mi data_spr z uwzględnieniem student'a z tabeli oceny. wykombinowałem coś takiego, ale to zapytanie zachowuje się tak jakby nie uwzględniało warunku:
Głównie chodzi o to, żeby zostały wyświetlone daty sprawdzianów, na których był czesio. -------------------- Początkujący
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 309 Pomógł: 0 Dołączył: 6.06.2006 Skąd: include('root/europe/ poland/szczecin.php'); Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poczytaj o JOIN
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 114 Pomógł: 0 Dołączył: 6.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki wielkie
![]() wszystko śmiga ![]()
Ten post edytował =kokos= 18.04.2007, 15:27:21 -------------------- Początkujący
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 16:22 |