![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 476 Pomógł: 1306 Dołączył: 6.08.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam do zaprezentowania system szablonów cTemplates :]
Powstał on głównie w jednym celu - być prostym systemem szablonów, którego będę wykorzysywać w zleceniach (po tym jak mi sie ostatnio klient pluł, że Smarty uzywam ![]() Wszsystko jest opisane tutaj: http://www.cTemplates.Crozin.pl - prawdopodomnie subdomena jeszcze nie dziala tak wiec tutaj alternatywny link: http://www.Crozin.pl/ctemplates/ Tylko nie zjedzcie mnie za bardzo, że beznadziejnie napisane, a cache jest co najmniej śmieszny ![]() Ten post edytował Crozin 14.04.2007, 23:01:02 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 470 Pomógł: 75 Dołączył: 21.09.2005 Skąd: że znowu Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jesli to działa to gratulacje - przejzalem tak pobierznie dokumentacje (kodu juz mi sie nie chciało
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 476 Pomógł: 1306 Dołączył: 6.08.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wszystko "chyba" dziala - nie jestem pewnien.. jeszcze nikt tego dogłębnie nie testował...
A może jakies sugestie co dodac? ;] |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 470 Pomógł: 75 Dołączył: 21.09.2005 Skąd: że znowu Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie zauważyłem warunków - są one? coś jak cichy operator też by się przydało, stare dobre sekcje, jakiś tryb debugowania itd itp - był taki temat na forum kiedyś - poszukaj
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
tak sa (tylko nie wiem czemu w dziale "funkcje" - w ogole bede tego manuala przepisywal)
no to TODO: petle, modyfikator default ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 382 Pomógł: 22 Dołączył: 21.05.2007 Skąd: Elbląg Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
eee strona nie działa...
|
|
|
![]()
|
|
@MajareQ: eeee najwyraźniej nie zauważyłeś że post z kwietnia zeszłego roku a co za tym idzie pewnie temat umarł śmiercią naturalną
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 10:23 |