![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 109 Pomógł: 0 Dołączył: 2.06.2005 Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() mam plik - używam go do wyświetlania banerow - skrypt zapisuje ile dany baner byl wyswietlany w pliku - plik ma 666 i teraz co pewien czas jak sprawdzam to mam czysty /pusty/ plik - dlaczego ? wszystko dziala ale np po tygodniu jest pusty; jest możliwość żeby wpisać gdzieś w skrypcie że np najpierw zmienia parametry na 666 robi swoje a potem zmienia parametry zeby nie mozna bylo gdzieś jakimś zewnętrzym skryptem tego wykasować ? Proszę o pomoc ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 148 Pomógł: 0 Dołączył: 31.05.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ok ale pamietaj o 1 bardzo waznej zasadzie ktora sprawdza sie w wielu przypadkach a brzmi ona : PODAJ KOD
![]() ![]() ![]() dziekuje. -------------------- Pozdrawiam
kriqs mam nadzieje ze pomoglem :) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 656 Pomógł: 3 Dołączył: 26.10.2005 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ustawiasz sobie poleceniem CHMODki, wpisz w google.pl CHMOD php
i ci wylecą poleconka którymi możesz zmieniać chmody lub masz błąd przy odczytywaniu pliku, chodzi tu o parametrt w, w+, r, r+ poczytaj o nich ![]() Ten post edytował misiek172 13.04.2007, 15:28:51 -------------------- zmoderowano - waga i rozmiar
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 109 Pomógł: 0 Dołączył: 2.06.2005 Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
no nie mam kodu bo jeszcze go nie napisałem
![]() ![]() ma ktoś może te polecenia w php ? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 17:07 |