![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 175 Pomógł: 2 Dołączył: 22.03.2007 Skąd: localhost Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, czy ktoś mi może powiedzieć co mam żle w kodzie
![]()
Wyświetla mi się taki błąd Kod Parse error: syntax error, unexpected $end in /usr/local/apache/www/htdocs/wert.a5.pl/html/add_url.php on line 66
Ten post edytował wert1 5.04.2007, 09:02:22 -------------------- "Homo sum, humani nihil a me alienum puto."
"Necessitas ultimum et maximum telum est." "Ventem seminabunt et turbinem metent." "Gallia est omnis divisa in partes tres..." |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Zanim ci odpowiem, zadam ci pytanie. Byc moze dla Ciebie moze się ono wydawać głupie i niedorzeczne, ale mimo wszystko je zadam:
Cieżko napisać czym się objawia Twoje "źle"? Nie sądzisz, że latwiej nam by sie analizowalo jakbysmy wiedzieli czego szukac? ps: przenosze, gdyz to dzieci w przedszkolu maja problemy z wysławianiem sie ![]() edit: widze ze edytowales posta w czasie gdy ja pisalem ![]() rozwiązanie: ponaotwierales troche { ale zamknac juz nie raczyles } ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 175 Pomógł: 2 Dołączył: 22.03.2007 Skąd: localhost Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zamiast dodać do bazy
wyświetla mi się taki błąd Kod Parse error: syntax error, unexpected $end in /usr/local/apache/www/htdocs/wert.a5.pl/html/add_url.php on line 66 a co mam zamknąć ![]() ![]() Ten post edytował wert1 5.04.2007, 08:54:36 -------------------- "Homo sum, humani nihil a me alienum puto."
"Necessitas ultimum et maximum telum est." "Ventem seminabunt et turbinem metent." "Gallia est omnis divisa in partes tres..." |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ilość nawiasów otwierających różne bloki kodu { i ilość zamykających } musi się zgadzać.
Przelicz i sprawdź bo u ciebie się nie zgadza ![]() Nie możesz robić tak, a tak robisz. Ten post edytował mike_mech 5.04.2007, 08:56:18 |
|
|
![]()
|
|
Dla mnie wszystko się zgadza
-------------------- "Homo sum, humani nihil a me alienum puto."
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat Dla mnie wszystko się zgadza W kodzie co tu pokazales masz: { - 7 } - 6 od kiedy to 7 == 6 ? No chlopie, do dziesięciu liczyc nie umiesz? ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ofiara obecnego szkolnictwa.
Albo ofiara własnego lenistwa i bezradności ![]() |
|
|
![]()
|
|
Poprawiłem ale błąd (ten sam) nadal się pojawia
|
|
![]()
|
|
Cytat Poprawiłem ale błąd (ten sam) nadal się pojawia Widac kiepsko poprawiles ![]() Pokaz kod po poprawkach -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() ![]() ![]() Czy to ja nie umiem liczyc czy ty? Mi nadal wychodzi { - 7 } - 6 a zapomnialem, juz ustalilismy ze ty.... chlopie, skup sie, albo topic zostanie zamkniety bo ty chyba sobie jaja robisz Liczba { ma sie zgadzac z liczba } edit: chyba ze masz jakies problemy, to przepraszam Cie. Ale napisz wowczas ze masz takie a takie problemy z tym a tym, ze liczenie ci nie idzie. Zostaniesz wowczas potraktowany ulgowo. Tylko prosze pisz prawdę. -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Ja chyba naprawdę nie umiem liczyć ale czy ktoś mógłby poprawić mi ten kod
![]() Ja widzę po równo znaczników { jak i } -------------------- "Homo sum, humani nihil a me alienum puto."
|
|
![]()
|
|
Twoj kod po wywaleniu smieci i zrobieniu wciec:
Policz jeszcze raz, wpisz } tam gdzie brakuje i uzupelnij swoja trescia -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Wielkie dzięki jutro idę na korki (wiadomo z czego)
![]() -------------------- "Homo sum, humani nihil a me alienum puto."
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 09:59 |