![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 124 Pomógł: 16 Dołączył: 22.02.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam problem z plikiem w którym jest wykorzystywana biblioteka GD2. Mam dopuszczoną wage pliku na 1 mb a gdy wzucam plik o wadze 400kb juz mi system siada.... moim oczom ukjazuje się taki błąd Fatal error: Allowed memory size of 8388608 bytes exhausted (tried to allocate 4096 bytes) in D:\SERWER\VertrigoServ\www\wykonanie_dodaj_fotografie.inc.php on line 75 wiem ze Tu chodzi o wage pliku... poniżej umieszcze zródła byście mogli mi pomuc. To jest Formulaż: A to plik obsługujący go: ($nplik) to fotka na której robiona jest operacja...
Bardzo prosze o pomoc... A dodam ze na serwerze działa ten skrypt a u mnie na localu wlasnie takie zeczy sie dzieja... z góry serdecznie dziękuje... Ten post edytował Neeke 2.04.2007, 11:31:46 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 159 Pomógł: 6 Dołączył: 2.01.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W pliku php.ini zwiększ "memory_limit"
Był na forum nie raz... -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 124 Pomógł: 16 Dołączył: 22.02.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Fatal error: Allowed memory size of 8388608 bytes exhausted (tried to allocate 4096 bytes) in D:\SERWER\VertrigoServ\www\wykonanie_dodaj_fotografie.inc.php on line 75 tak Wiem ze w php.ini jest ta mozliwosc ustawienia ale jak bys przeczytal to bys dostrzegł ze maxymalna waga pliku jest ustawiona na 8M a ja wzucam plik 400kb.... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat ak Wiem ze w php.ini jest ta mozliwosc ustawienia ale jak bys przeczytal to bys dostrzegł ze maxymalna waga pliku jest ustawiona na 8M a ja wzucam plik 400kb.... A ty jakbys przeczytal to bys dostrzegl, ze mowa tu o pamięci a nie o pliku ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 19:56 |