![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 31.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam wielka prosbe. Zrobilam zmiane na stronie ksiegi gosci (robilam to juz wczesniej i nie mialam problemu) niestety pokazuje mi sie blad, a mianowicie:
Parse error: parse error, unexpected T_STRING in /home/webpages/www.st-stanislaus.org/Html/ksiega.php on line 73 Nie moge znalezc tego bledu, nie mam pojecia co jest zle, zrobilam jedynie zmiane w odnosniku do strony nic wiecej. Mam jeszcze pytanie. Niedawno robilam reinstalacje systemu i teraz kiedy chce otworzyc plik php otwiera sie okienko i jak daje open to sie zamyka ![]() Prosze o udzielenie mi pomocy. Dziekuje Viola |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 237 Pomógł: 1 Dołączył: 8.02.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Wróżenie z fusów i takie tam
![]() Podaj 73 linie z ksiega.php to rozwiążemy Twój problem -------------------- Jabber/E-Mail: dominiksokal[at]gmail.com | GG: #3795571
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 31.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
73 linia to:
style="TEXT-DECORATION: none" href="ParishInformation.htm" target="" , ale ja tutaj nic zlego nie widze:( moge po kawalku wkleic calosc strony? Dzieki za odpowiedz |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 237 Pomógł: 1 Dołączył: 8.02.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Pewnie to jest w jakimś echo ...
I cudzysłowy psują wszystko, daj cały echo ![]() -------------------- Jabber/E-Mail: dominiksokal[at]gmail.com | GG: #3795571
|
|
|
![]()
|
|
cos zmianilam i zrobil sie blad w 72 linii:
Parse error: parse error, unexpected T_STRING in /home/webpages/www.st-stanislaus.org/Html/ksiega.php on line 72 Mam pytanie, dlaczego przed ksiega.php jest HTML? Przed reinstalacja kompa nie mialam problemow z zapisaniem php, nie wiem co sie stalo w tej chwili:( Wkleje po kawaleczku cala strone
// proszę pamiętać o bbcode -- dr_bonzo |
|
|
![]()
|
|
No podaj to echo czy tam zmienną, nie wiem co to jest ...
Wiesz co to BBCode? I po co nieistotna treść? Podaj tylko te linie 72, 73 czy jakieś tam a jak są one częścią czegoś to podaj tą część ... Ten post edytował Sokal 31.03.2007, 07:49:56 -------------------- Jabber/E-Mail: dominiksokal[at]gmail.com | GG: #3795571
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Sory za wyrażenie:
Ale czy Ty myślisz? -------------------- Jabber/E-Mail: dominiksokal[at]gmail.com | GG: #3795571
|
|
|
![]()
|
|
Wiesz ja jesli chodzi o php to nie bardzo sie orientuje, te ksiege przygotowal mi znajomy i ja ja tylko umiescilam na stronie, robilam drobne poprawki i wszystko bylo ok, az do dzisiaj:(
Powiedz czy juz cos wiesz gdzie moze byc ten blad? |
|
|
![]()
|
|
Nie wiem po co podałaś kod HTML ....
Co ma piernik do wiatraka? Może to uda Ci się przeczytać: Podaj linie 73, 72 z ksiega.php a jak to jest zapisane do jakiejś zmiennej, albo jak echo to wyświetla to podaj to! Ten post edytował Sokal 31.03.2007, 07:58:33 -------------------- Jabber/E-Mail: dominiksokal[at]gmail.com | GG: #3795571
|
|
|
![]()
|
|
Wiem, ze nie jest to skomplikowane, ale ja nie mialam nigdy stycznosci z php, dlatego jest to dla mnie czarna magia.
ksiega.php tak naprawde jest html tylko ma roszerzenie php, jest do nie wklejona ksiega gosci php. znalazlam index.php i podam Ci kod od 62 do 83 lin":
// proszę pamiętać o bbcode -- dr_bonzo |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator wortalu Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 960 Pomógł: 39 Dołączył: 21.10.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
~violaz popraw wszystkie swoje posty o odpowiednie bbcode! inaczej topic zostanie zamknięty.
-- no to sie pospieszylem i popoprawialem wszystko ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 10:01 |