![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 58 Pomógł: 0 Dołączył: 12.01.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Mam taki problem Bowiem zrobilem panel adminitsracyjny i chce teraz dorobic yak
ze po wpisaniu adresu pojawia mi sie logowanie w osobnym oknie Prosze o pomoc zarowno poprze plan jak opis problemu jak zaczac oraz jezeli ktos ma jakis skrypcik poprosze Dzieki ---------------------- Nie jest konieczne pisanie treści posta w tagach [php], poprawiłem. --- ~strife |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 41 Pomógł: 0 Dołączył: 19.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Najpierw to napisz tego posta normalnie, a jak już to zrobisz, to powiedz, mając na myśli w osobnym oknie, chodzi Ci o PopUp czy jakiś prompt?
-------------------- "Wszystko powinno być zrealizowane tak prosto, jak to tylko możliwe, i ani trochę bardziej prosto" Albert Einstein
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 656 Pomógł: 3 Dołączył: 26.10.2005 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli chcesz maltkie okienko do samego logowania musisz użyć window.open czyli POPUPu. I w nim sobie ładnie zrobisz inputy otopwieni rozmiar itp i potem za pomocą akcji w JS opener przekarzesz sobie wpisane wartość w inputach i po przekazaniu w JS poleceniem window.close() zamkniesz okienko logowania.
-------------------- zmoderowano - waga i rozmiar
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 319 Pomógł: 118 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hmmm a moze nie najbezpieczniejsze, ale najlatwiejsze rozwiazanie:
-------------------- scriptun.com. Startup z poradnikami do gier ttp.zone i ttpzone.pl
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 20:38 |