![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 80 Pomógł: 3 Dołączył: 9.12.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
mam prosty formularz
check_reg.php
Po wykonaniu takiego sryptu nic sie nie dzieje, czyli nie wyświetla wybrabej wartości ... :/ Robie coś źle ![]() -------------------- Historia wynalazków naukowych i technicznych uczy nas, że rasa ludzka uboga jest w niezależną myśl twórczą i wyobraźnię... człowiek musi niejako dosłownie potknąć się o rzecz samą, aby mu zakwitła Idea. [b]Albert Einstein[/b]
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 78 Pomógł: 1 Dołączył: 4.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na moje okno (moge sie mylic) przekazujesz zmienne POST do INDEX a nie do CHECK_GER. dlatego on gubi zmienne w index.php poczytaj o input HIDE
![]() ![]() Ten post edytował mitring 26.03.2007, 11:08:03 -------------------- Warsztat: PHPStorm; Zend Server CE; Delphi 2010 Pro
Warsztat: NetBeans; WAMP; Delphi 2010 Pro Work on: coś tam dłubię ;) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 80 Pomógł: 3 Dołączył: 9.12.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Ale wszystkie inne zmienne przekazywane POST'em są widoczne bez problemu ...
-------------------- Historia wynalazków naukowych i technicznych uczy nas, że rasa ludzka uboga jest w niezależną myśl twórczą i wyobraźnię... człowiek musi niejako dosłownie potknąć się o rzecz samą, aby mu zakwitła Idea. [b]Albert Einstein[/b]
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 78 Pomógł: 1 Dołączył: 4.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod <form action='../index.php?id=check_reg' method="POST"> zastąp bez ".." ? nie wiem moze musisz sie cofac o katalog ? Kod <form action='index.php?id=check_reg' method="POST">
-------------------- Warsztat: PHPStorm; Zend Server CE; Delphi 2010 Pro
Warsztat: NetBeans; WAMP; Delphi 2010 Pro Work on: coś tam dłubię ;) |
|
|
![]()
|
|
Kod <form action='../index.php?id=check_reg' method="POST"> zastąp bez ".." ? nie wiem moze musisz sie cofac o katalog ? Kod <form action='index.php?id=check_reg' method="POST"> tutaj wszystko jest wporządku, trzeba sie wrócić. -------------------- Historia wynalazków naukowych i technicznych uczy nas, że rasa ludzka uboga jest w niezależną myśl twórczą i wyobraźnię... człowiek musi niejako dosłownie potknąć się o rzecz samą, aby mu zakwitła Idea. [b]Albert Einstein[/b]
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 124 Pomógł: 16 Dołączył: 22.02.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ehhh .... powiedz czy to ci niezadziala... |
|
|
![]()
|
|
I stał sie cud ...
Nie wiedziałem że te '' i "" mogą tak skomplikować sprawe. Dzięki za pomoc... -------------------- Historia wynalazków naukowych i technicznych uczy nas, że rasa ludzka uboga jest w niezależną myśl twórczą i wyobraźnię... człowiek musi niejako dosłownie potknąć się o rzecz samą, aby mu zakwitła Idea. [b]Albert Einstein[/b]
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 124 Pomógł: 16 Dołączył: 22.02.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
NO widzisz..... takie male a jednak.... polecam... poznanie takich rzeczy... o juz ktorys z kolei post na forum ... gdzie podstawa jest blad... ""
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.07.2025 - 16:01 |