![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 11.02.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zapraszam do oceny strony www.chariot.pl
Nowa wersja strony, konstruktywna krytyka mile widziana. Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
schludnie czysto i ładnie
![]() 8/10 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 442 Pomógł: 0 Dołączył: 27.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Opera9.10/Gentoo + otwarte panele z lewej strony
Poza tym błędem + powtarzającym się <td class="cms_vmenu_container"> + validator.w3.org to ładnie |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 869 Pomógł: 53 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: Przeworsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja troszeczke niżej - 7/10
Te literki w stopce są za małe. Zwiększ do conajmniej 10 bo wydaje mi się, że jest 9 albo 8 a to za mało nawet jak na stopkę. Na moim firefox 1.5.0.3 (linux, ubuntu) link "O firmie" nie mieści się w jednej linijce i firmie przechodzi niżej. Te logo jest troszeczke zbyt mało czytelne. Jak jest baner nominacji to jego końcówki nie pokrywają się z tłem. Widać białe tło w krawędziach. To może małe niedopatrzenie, ale jeśli chcesz być już idealny to nie można zostawiać takich rzeczy w zapomnieniu. Ogólnie to ok ale design jakiś taki ubogi. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 800 Pomógł: 0 Dołączył: 26.11.2005 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Prosto i schludnie, jak przystało na dobrą firmę designerską, która ma NIP i REGON. Jedyne co mnie zdenerwowało, to napisy drobnym druczkiem.
8/10 -------------------- Jah Music Is On My Mind !
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 237 Pomógł: 1 Dołączył: 8.02.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Bardzo ładnie
![]() Nic dodać, nic ująć. Zasłużone 10/10. -------------------- Jabber/E-Mail: dominiksokal[at]gmail.com | GG: #3795571
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 31 Pomógł: 0 Dołączył: 22.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
+ ładny kod
+ dobrze dobrane kolory - dane kontaktowe jako obrazek, a co jeśli chciałbym skopiowac adres email albo numer telefonu ? - powtarzające się liniki w boxie z flagami (strona główna, email) - news i kontakt obok header wydają mi się dziwne, tak samo jak menu nawigacyjne po środku strony - podstrony w "dział w budowie" odstaraszają potencjalnych klientów - jak dla mnie układ strony jest słaby - na różnych podstronach baner "Promocja" i "Nominacja" są różnie wyrównane Ten post edytował chudykrzys 27.03.2007, 23:14:46 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 13:05 |