![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 87 Pomógł: 1 Dołączył: 7.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam takie pytanie jakim programem można podzielić duży plik z kopią bazy, ponieważ plik waży ponad 150MB a na hoście mogę wrzucić plik o rozmiarze max 30MB muszę go podzielić, kiedyś używałem takiego programu ale nie pamiętam jak się nazywa, czy może mi ktoś pomóc ![]() Dziękuje i Pozdrawiam -------------------- narazie brak sygnaturki
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 651 Pomógł: 28 Dołączył: 4.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Navicat polecam do takich rzeczy. Nie mam na myśli dzielenia pliku sql na kawałki, tylko eksportowanie, importowanie i konwersję baz danych.
Ten post edytował Speedy 22.03.2007, 20:37:25 -------------------- Sygnatura niezgodna z regulaminem.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 945 Pomógł: 7 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a dostepu do shela nie masz ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
widocznie nie ma, z mojej strony: SQLDumpSplitter2 dzieli ładnie po ile mb sobie życzysz
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 87 Pomógł: 1 Dołączył: 7.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dzięki @kwiateusz właśnie o to mi chodziło, szukałem pod sqldump ale za dużo tego było thx jeszcze raz
@acztery jakbym miał dostęp to bym nie pytał, bo przez shell to wrzuciłbym każdy rozmiar bazy -------------------- narazie brak sygnaturki
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 18:42 |