![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 18.03.2007 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
szukam jakiegos dobrego cms'a na strone o grach na xboxa 360 nie chce php fushion czy cos takiego spodobal mi sie iGamming CMS, ale niema polskiej wersji i ma troche zawolania do gier pctowych, bo np. sa wymagania minimalne co ma miec cms : -newsy *mozliwosc dodania screenow *obowiazkowa ikona *komentarze -recenzje *ocena gry (dzwiek, grafika, cena/jakosc, ocena ogolna) *data wydania *tworca i wydawca gry *opis *screny *okladka *komenatrze -zapowiedzi *data wydania *opis *screny *okladka *komenatrze -katalog gier *data wydania *opis *screny *okladka *komenatrze -forum (najlepiej phpbb by przemo lub jakies normalne takie jak np w php fushion), ale zintegrowane ze strona na stronie ma byc logowanie i ma zliczac komentarze i posty na forum dobrze by bylo gdyby dalo sie zrobic jakies inne bajery, takie jak na http://gameown.com chodzi mi o geneator gamecard, ranking gier, ranking graczy, mozliwosc podania w co sie aktualnie gra, jaki ma sie gametarg itp ogolnie szukam takiego kodu jak jest na http://gameown.com |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 91 Pomógł: 0 Dołączył: 24.03.2007 Ostrzeżenie: (80%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 10.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
narazie wszystko ok, oprócz tego, gdy wchodze w cp -> Site Options to wyskakuje blad: Parse error: syntax error, unexpected $end in /home/***/ftp/***/pages/a_options.php on line 233 co jest ? Ten post edytował Asome 30.03.2007, 19:40:00 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 91 Pomógł: 0 Dołączył: 24.03.2007 Ostrzeżenie: (80%) ![]() ![]() |
Podaj cały kod PHP tego pliku a_options.php
Ten post edytował Kuva 31.03.2007, 17:08:42 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 10.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie zmiesci sie :/ , wogole masz go na twardym ?
|
|
|
![]()
|
|
Masz jakiś dobry edytor który pokazuje ci również ilośc linijek po lewej stronie?? Jak masz to wklej kod od 230 do 240
|
|
|
![]()
|
|
} else {
echo "$lang_a_denied"; ?> jest tylko do 233 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 374 Pomógł: 3 Dołączył: 30.12.2006 Skąd: co skąd? Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
wygląda na to że w pliku jest jakaś literówka, np brak ";" lub za szybko "?>" lub coś w tym stylu. wgraj plik jeszcze raz
-------------------- Tylko sprawdzone typy bukmacherskie na BetGen.pl
Potrzebujesz konta bankowego? Nie? Każdy potrzebuje. Porównaj konta i wybierz najlepsze dla siebie Zostań milionerem zaczynając od zbierania truskawek. Każdy może być bogaty - to nie mit. |
|
|
![]()
|
|
lool trzabylo na koncu dodac }
![]() i koniec ma wygladac tak: } else { echo "$lang_a_denied"; } ?> i przez to nie dzialalo.. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 8.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam. Mam problem z instalacją tego CMSa :/ ( cms testuje na serwerze krasnal serv 2.7 + kmysql 4
![]() Wszystko robię tak jak w instrukcji i po instalacji wyświetla się mi błąd mysql. Nie wiem czym to może być spowodowane proszę o pomoc ![]() zamieszczam kilka przykładów błędu jaki mi sie pojawia Kod Warning: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in c:\usr\krasnal\www\testy\admin\vars.php on line 16
Warning: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in c:\usr\krasnal\www\testy\admin\vars.php on line 23 Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in c:\usr\krasnal\www\testy\includes\access.php on line 4 Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in c:\usr\krasnal\www\testy\includes\access.php on line 4 Warning: main(skins//header.php): failed to open stream: No such file or directory in c:\usr\krasnal\www\testy\header.php on line 254 Warning: main(): Failed opening 'skins//header.php' for inclusion (include_path='.') in c:\usr\krasnal\www\testy\header.php on line 254 Warning: main(skins//left.php): failed to open stream: No such file or directory in c:\usr\krasnal\www\testy\index.php on line 11 Warning: main(): Failed opening 'skins//left.php' for inclusion (include_path='.') in c:\usr\krasnal\www\testy\index.php on line 11 Ten post edytował a1den 8.04.2007, 12:37:40 -------------------- Moja osobista strona
|
|
|
![]()
|
|
Użyj xampp i wszystko będzie ok
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 8.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dzięki wielkie
![]() ![]() Niestety nie działa ;( nie mam pojęcia co źle robie ![]() Ten post edytował a1den 9.04.2007, 11:06:06 -------------------- Moja osobista strona
|
|
|
![]()
|
|
Dobrze wpisałeś dane do bazy?? czy nadałeś CHMODY? czy serwer obsługuje PHP?
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Raczej tak wszystko robiłem wg instrukcji. Tak serwer obsluguje php ( jak już pisałem testowałem to na domowym serwerze krasnal 2.7 i xampp) olałem to już
![]() ![]() -------------------- Moja osobista strona
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 207 Pomógł: 44 Dołączył: 14.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jesli ktos umie zainstalowac ten skrypt lub zna jakis inny podobny to prosze o kontakt! GG: 1951236 :exclamation: -------------------- Pomogłem? Zmotywuj mnie do dalszej pracy i kliknij magiczny przycisk:
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 18.03.2007 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jesli ktos umie zainstalowac ten skrypt lub zna jakis inny podobny to prosze o kontakt! GG: 1951236 :exclamation: ja znam ten skrypt i udalo mi sie go zainstalowac i nawet ladnie strona dzialala, ale zrezygnowalem bo mialem klopoty ze stworzeniem stylu :/ a potem mi serwer zamkneli bo nie oplacilem jak wykupie serwer to sie bede od nowa z nim bawil, bo ten cms mam recenzje, ocene gry, katalog gier, komenty itp. - ogolnie bardzo dobry jak na strone o grach ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 30.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wszystko działa skrypt dobry, ale niestety potrzeba płatne serwery, ponieważ mi na żadnym free jeszcze nie zadziałało.
Ten post edytował Pingwinek 4.05.2007, 12:14:32 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 26.07.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Na rapidzie plik został skasowany może ktoś jeszcze raz wrzucić? Do tego CMS'a jest jakies spolszczenie?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 43 Pomógł: 0 Dołączył: 5.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
można o re-upload pliku?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 4 Dołączył: 8.06.2007 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A ten cms nie jest przypadkiem płatny?
-------------------- I twitr, meh and code.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 18:43 |