![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 5.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
czy ktos moglby mi wskazac jakies komercyjne szkolenie z programowania obiektowego PHP5,
znam php4, xhtml, css, mysql4 i troche javascript chcialbym sie nauczyc programowania obiektowego w php5, (dodatkowo smarty, framework'ow), mysql5 (nieduzo wiem o innodb, triggerach itp.), wymiany danych przy uzyciu XML, JavaScriptu... niestety nie moge znalezc takiego szkolenia, czy ktos moglby mi podsunac jakis pomysl? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przenoszę na Hydepark.
-------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 137 Pomógł: 0 Dołączył: 9.11.2004 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dołaczam sie do pytania.
+ namiary z dofinansowaniem EFS. Szkoleń pełno z PHP ale wszystkie które przewertowałem to podstawowa nauka php lub srednio zaawansowana ale cały czas tylko php4 nie znalazłem żadnego szkolenia które by dotyczyło php5. Jeśli ktoś wie gdzie takiego szukać to prosze o namiar, najlepiej jakby było z dofinansowanie EFS. pozdro haryb Ten post edytował haryb 10.12.2007, 14:35:34 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.07.2025 - 01:50 |