![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 28.02.2007 Skąd: Kosmos Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nawet nie wiem gdzie ten temat umieścić...
Mam problem z dostępem do zasobów strony internetowej. Adres główny działa, ale po kliknięciu w zakładkę w górnym menu, nie następuje żadna akcja, a na końcu URL pokazuje się '#'. Wiem, że to jest problem tylko na moim PC, bo u innych działa wszystko normalnie. Czy ktoś może mi pomóc... Dziękuję -------------------- when i was born, the doctor said, there is something wrong inside that baby head...
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 470 Pomógł: 75 Dołączył: 21.09.2005 Skąd: że znowu Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sugeruje sprawdzić ustawienia przeglądarki - prawdopodobnie masz wyłączoną obsługe javascript
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 148 Pomógł: 0 Dołączył: 31.05.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
tak sie zastanawiam czy wrozki sa na tym forum ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Pozdrawiam
kriqs mam nadzieje ze pomoglem :) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 866 Pomógł: 32 Dołączył: 2.06.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Też mi się wydaje że to chodzi i włączenie java script, '#' kojarzy mi się prawie tylko z nim
![]() I Syl-via, więc chyba dała ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 28.02.2007 Skąd: Kosmos Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak..racja..."dała", no ale to akurat najmniej ważne.
To raczej nie jest problem z javaskript w ustawieniach przeglądarki, sprawdziłam, obsługa javaskrip i języka java jest włączona. Żeby się upewnić nawet update'owałam Jave, mimo iż sie aktualizuje automatycznie. Według mnie z obsługa java na moim PC jest wszystko ok. Poza tym inne strony bez problemu się wgrywają, tylko ta jedna uparta u mnie nie 'chodzi'. Macie jakieś inne pomysły?? ![]() -------------------- when i was born, the doctor said, there is something wrong inside that baby head...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak..racja..."dała", no ale to akurat najmniej ważne. To raczej nie jest problem z javaskript w ustawieniach przeglądarki, sprawdziłam, obsługa javaskrip i języka java jest włączona. Żeby się upewnić nawet update'owałam Jave, mimo iż sie aktualizuje automatycznie. Według mnie z obsługa java na moim PC jest wszystko ok. Poza tym inne strony bez problemu się wgrywają, tylko ta jedna uparta u mnie nie 'chodzi'. Macie jakieś inne pomysły?? ![]() Mylisz pojęcia java != javascript. Najprościej będzie jak nam podasz tą stronę, i powiesz jakiej przeglądarki i systemu operacyjnego używasz no i co dokładnie robisz, że Ci nie chce działać. Pozdrawiam. -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
ok...
strona www.iscac.pt przeglądarka Mozilla firefox SO Win XP HE co robie że nie działa? ![]() Powodzenia chłopaki.... -------------------- when i was born, the doctor said, there is something wrong inside that baby head...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ok... strona www.iscac.pt przeglądarka Mozilla firefox SO Win XP HE co robie że nie działa? ![]() Powodzenia chłopaki.... Mi również, na Fx się strona poprawnie nie wyświetla, a zamiast rozwijanego menu, po kliknięciu mam '#', także problem nie stoi po Twojej stronie. ![]() Jedyne co Ci mogę poradzić w takiej sytuacji to użycie innej przeglądarki do przeglądania tej strony, IE bądź Opery ( testowałem na obu i pomino błędów działa menu ). Pozdrawiam. -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
rzeczywiscie... probowałam wczesniej na IE i był ten sam problem. Nie wiem o co chodziło, ale wielkie dzięki za pomoc.
Pozdrawiam S. -------------------- when i was born, the doctor said, there is something wrong inside that baby head...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 10:01 |