![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 230 Pomógł: 36 Dołączył: 31.03.2006 Skąd: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Projektując sklep internetowy (obuwniczy) natknąlem sie na maly problem.... Otóz mam takie zdanie: kazda modyfikacja buta jest zapisywana w odpowiednie pole, każdy but jest w jednej katgorii (np. Meskie, damskie, itd.) oraz każdy but przypisany jest do odpowiedniej kolekcji 9np kolekcja zimowa 2007). Zadaniem jest wyświetlenie obuwia tak aby pierwszy but byl z ostatnią datą mofyfikacji-> za nim wszystkie buty z jegokolekcji, itd. Kolejnekolekcje (kolejnosc butów w kolekcji dowolna).... Najważniejszy jest ten pierwszy but i jegokolekcja -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 923 Pomógł: 9 Dołączył: 25.10.2004 Skąd: Rzeszów - studia / Warszawa - praca Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No to sortujesz po dacie a nastepnie po nazwie obuwia.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 230 Pomógł: 36 Dołączył: 31.03.2006 Skąd: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No nie dokonca....
Przy sortowaniu po dacie modyfikacji i po nazwie (u mnie akurat po kolekcji) wyswietli wszystki ostatnio zmodyfikowane buty a pozniej te zmodyfikowane pouklada po nazwie(kolekcji). A ja potrzebuje tak poukladac buty aby pierwszym byl zawsze but ostatnio zmodyfikowany a za nim (nie nastepny ostatnio zmodyfikowany) cala kolekcja do której nalezy ten pierwszy... za nimi inne kolekcje..... -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 15:02 |