![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 374 Pomógł: 3 Dołączył: 30.12.2006 Skąd: co skąd? Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
mam takie dwa pliki (oczywiście trochę je pozmieniałem, tzn. skróciłem, bo nie ma sensu bym je tutaj całe umieszczał)
xlm:
i xls (xslt):
nie wiem co wpisać zamiast "??" w xsl aby "cofnąć" się do innej gałęzi (w tym przypadku z ksiazki/ksiazka do categories). kiedy robiłem przez match to później zostawała gałęź categories (nie wracało do ksiazki). nie chcę przenosić tego do php... Ten post edytował sagittariuspl 21.01.2007, 18:36:17 -------------------- Tylko sprawdzone typy bukmacherskie na BetGen.pl
Potrzebujesz konta bankowego? Nie? Każdy potrzebuje. Porównaj konta i wybierz najlepsze dla siebie Zostań milionerem zaczynając od zbierania truskawek. Każdy może być bogaty - to nie mit. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 113 Pomógł: 0 Dołączył: 7.08.2003 Skąd: Warszawa | Jankowce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Coś w ten deseń.
Względnie: <xsl:value-of select="../../categories/category[0]/@name"/> Bezwzględnie: <xsl:value-of select="/categories/category[0]/@name"/> -------------------- Dev Env: php 5.0.5 | 5.1.1 / Apache 2.0.55 / MySQL 5.0.16 / apd
Dev platform: Windows XP | Debian Sarge |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 374 Pomógł: 3 Dołączył: 30.12.2006 Skąd: co skąd? Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
niestety nie działa...
![]() -------------------- Tylko sprawdzone typy bukmacherskie na BetGen.pl
Potrzebujesz konta bankowego? Nie? Każdy potrzebuje. Porównaj konta i wybierz najlepsze dla siebie Zostań milionerem zaczynając od zbierania truskawek. Każdy może być bogaty - to nie mit. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 15:17 |